• Events
  • Blogs
  • Nieuws
  • Vacaturesite
  • Mijn HA

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Kookclinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Keuken Assistent (KAS 1)
      • Keuken Assistent (KAS) BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Leidinggevende keuken
      • Patisserie (specialisatie)
      • HACCP online
      • Allergenen online
    • Summer School
      • Cursus Professioneel Koken
    • English please
      • Barista training (English)
      • Professional Chef level 2 ( English)
      • Professional Chef level 3( English)
    • Werken in de bediening
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Training en proeverij gedistilleerd
      • SVH Wijn 2 (basis)
      • SVH Wijn 3 (gevorderden)
      • SVH Wijn 4 Vinoloog
      • Sociale Hygiëne online
      • Horeca Ondernemer Manager
      • Barista training
    • Voor bedrijven
      • Nieuw: Leermeester online
      • Werving in de horeca
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Professioneel Leidinggeven
      • Kitchenboost
  • Schrijf je in
  • Open dag
  • Over ons
    • De Horeca Academie
    • Onze medewerkers
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor bedrijven
    • Informatie voor de student
    • Informatie voor leermeesters
  • Take away
  • Dineren
    • Dineren in Den Haag
    • Dineren in Houten
    • Lunchen in Amsterdam
    • Dineren in Zwolle
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • English please
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Dineren
  • Take away
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Schrijf je in
  • Nieuws
  • Open dag
  • Locaties
  • Over ons
  • Events
  • Contact

Wat gebeurt er op de
Horeca Academie?

Home > Informatie voor de student

16 oktober 2019

Oud studenten/ talenten promoten producten op de open dag

De tijd gaat snel. De Horeca Academie bestaat inmiddels alweer 9 jaar. Eerst in ‘Het Magazijn’ op het Esperantoplein...
Lees verder...
26 september 2019

Wil jij bijdragen aan een beter voedselsysteem?

Ben jij nieuwsgierig naar oplossingen voor duurzamer en eerlijker voedsel? Durf jij kritisch te zijn naar jezelf en anderen...
Lees verder...
18 september 2019

Excursie Koppert Cress

Op woensdag 23 oktober gaan wij op excursie naar Koppert Cress en jij mag als student van de Horeca...
Lees verder...
18 september 2019

Inspiratieles Dutch Cuisine Zeewier

Hoe gebruik je zeewier in gerechten? Er bestaan wereldwijd 10.000 verschillende soorten zeewieren: van rood tot groen, klein tot...
Lees verder...
3 september 2019

Dutch Cuisine inspiratiesessie van Joris Schildknecht

Zelfstandig Werkend kok studenten mogen gratis aansluiten tijdens de inspiratie sessie van Joris Schildknecht op maandag 9 september van...
Lees verder...
Vorige 1 2 3 4 Volgende

Werken in de keuken

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Kookclinic
  • Keuken Assistent (KAS 1)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Leidinggevende keuken
  • Branchediploma Patisserie
  • HACCP online
  • Allergenen online

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Training en proeverij gedistilleerd
  • Barista training
  • SVH Wijn 2 (basis)
  • SVH Wijn 3 (gevorderden)
  • SVH Wijn 4 Vinoloog
  • Sociale Hygiëne online
  • Horeca Ondernemer Manager

English please

  • Barista training (English)
  • Professional Chef level 2 ( English)
  • Professional Chef level 3( English)

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Nieuw: Leermeester online
  • Werving in de horeca
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Kitchenboost

Horeca Academie

  • Over ons
  • Events
  • Nieuws
  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Vacaturesite
  • Horeca Academie Blogs
  • Opleidingslocaties

Contact

Horeca Academie locatie Den Haag

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

KvK-nummer : 52324494
BTW-Nummer : NL855.25.8469.B.01

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

 

Overzicht opleidingslocaties

 

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Klachtenregeling

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de horeca

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions