De tijd gaat snel. De Horeca Academie bestaat inmiddels alweer 9 jaar. Eerst in ‘Het Magazijn’ op het Esperantoplein en nu alweer bijna 5 jaar in ‘SOZA’ bij station laan van NOI. Studenten uit alle plekken van Nederland hebben bij ons hun mbo diploma gehaald. Sommigen hebben één opleiding gevolgd en anderen een heel traject van niveau 2 tot en met 4 en wellicht daarna nog een specialisatie. Wij vinden het geweldig om deze oud studenten/ talenten bij ons terug te zien voor een horeca training of als zij hun eigen leerlingen naar ons toesturen. Van sommigen volgen wij de ontwikkeling en carrière op de voet en anderen zijn wij helaas uit het oog verloren.
Hierbij dus een oproep aan al onze oud studenten die een eigen onderneming zijn gestart (waarvoor ze bijvoorbeeld medewerkers zoeken) of een product of dienst verkopen. Promoot jouw eigen onderneming gratis op onze open dag op dinsdag 12 november! Dit is alleen voor Horeca Academie Alumni.
Iedereen is welkom op deze open dag en iedereen mag gratis deelnemen aan onze workshops en natuurlijk deze beurs te bezoeken. Naast potentiële studenten willen wij ook onze vaste gasten van het restaurant van harte uitnodigen om langs te komen, maar ook vrienden en familie van onze huidige studenten zijn welkom.
Naast de beurs zijn er ook workshops waar je je gratis voor mag aanmelden. Meer informatie vind je op de pagina van de open dag. Als je vragen hebt over de beurs, neem dan contact op met ons via damaris@horecaacademie.nl.