Sociale Hygiëne online

Je wilt een eigen horecaonderneming beginnen en je bent hier erg druk mee. Daarom wil je  snel je Sociale Hygiëne diploma halen.

Een online cursus Sociale Hygiëne is dus precies wat je zoekt. Het kan ook zijn dat jij als ervaren gastheer of gastvrouw de leiding hebt over het afsluiten van de zaak. Het is essentieel dat jij weet hoe je met lastige gasten om gaat en hoe de wetgeving met betrekking tot drank en drugs is, zodat jij stevig in je schoenen staat tijdens deze belangrijke taak. Je koopt hier je online cursus inclusief examen voor slechts €259,- (bij Ideal betaling).

Direct inschrijven
Online
€259,00
Start direct
SVH diploma
Horeca Academie-trainingen-sociale-hygiene-online

Je eigen horecazaak beginnen?

Wat is er nu wel en wat is er niet verplicht? Dit is een veelgestelde vraag die wij graag voor je beantwoorden. Wij hebben een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Allereerst het belangrijkste diploma dat verplicht is. Dit is Sociale Hygiëne. Er moet te allen tijden iemand in de zaak aanwezig zijn, die dit diploma heeft. Het is dus handig om meerdere personeelsleden deze online cursus te laten doorlopen en het diploma te laten halen, want anders moet jij altijd op je zaak zijn en moet de zaak gesloten blijven als jij een keer een dag vrij wilt hebben.

Online

De Horeca Academie biedt een online cursus Sociale Hygiëne aan, die je volledig zelf kunt doorlopen. Op deze manier kun je in je eigen tempo leren voor het examen. Je krijgt daarnaast een code, waarmee je bij SVH gemakkelijk het examen kunt plannen. Kosten voor deze online cursus + examenkosten zijn €259,- (dit is inclusief BTW). Je kan ook later betalen (betaling binnen 14 dagen  via factuur) dan brengen wij administratiekosten in rekening. De totale kosten zijn dan €279,- (inclusief btw).

De Cursus

In een online leeromgeving worden alle onderwerpen behandeld die aan bod komen in het examen van SVH (uitgevoerd door MSH). Er wordt bijvoorbeeld ingegaan op de verantwoordelijkheden die je hebt naar gasten toe, om hun veiligheid te waarborgen. Volg de demonstratie -les om een indruk te krijgen van de online leeromgeving.

In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Communicatie met collega’s en gasten.
  • Sociaal hygiënisch beleid.
  • Relevante wet- en regelgeving.
  • Diverse verslavingen.

Kosten

De kosten voor de cursus + examen zijn €259,-  (inclusief BTW).

De cursus is inclusief:

  • Eén jaar toegang tot de online leeromgeving.
  • Examen van SVH (uitgevoerd door MSH)

Data en Inschrijven

Het is altijd mogelijk om direct te starten met de online cursus Sociale Hygiëne. Je hebt dan een jaar lang toegang tot de online leeromgeving. Het examen moet je zelf aanvragen bij SVH. Klik hier voor de examenlocaties. Hiervoor krijg je een code, die je tijdens het inplannen van je examen kunt invoeren. Je hoeft dan geen kosten voor het examen te betalen.

Bel me terug
Brochure

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Gratis Proefles

Neem een kijkje in de keuken!

Bel ons op 070 302 99 56 en dan plannen we een proefles in.

Proefles aanvragen

 

Horeca Academie-instagram

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten