HACCP online

Door de cursus HACCP online ben je weer helemaal up-to-date.

In januari 2016 is de hygiënecode voor de horeca vernieuwd ( vorige code was uit 2007). Er wordt op het moment flink gecontroleerd door de NVWA en restaurants die hun HACCP niet up-to-date hebben, worden zonder genade gesloten.  Om restaurant eigenaren en personeel op een snelle en simpele manier op de hoogte te brengen van eventuele nieuwe regels, bieden wij een  e-learning module aan.

Deze HACCP e-learning module zorgt ervoor dat je op een snelle en simpele manier goed op de hoogte bent van de actuele hygiënecode en dit duidelijk kan aantonen bij eventuele controles. Je bent in één keer klaar waarna je een certificaat kan uitprinten als bewijs. Snel simpel en makkelijk. Wij hebben de vernieuwde code doorgespit en alle belangrijke regelgeving verwerkt in onze e-learning module.

Direct inschrijven
Start direct!
€89,00
Online
Certificaat
Horeca Academie-trainingen-haccp-online-cursus

Voor wie?

Iedereen die met voedselbereiding voor gasten bezig is. Deze training is bedoeld voor restaurant eigenaren en restaurant/- en keukenpersoneel, zodat ze hun personeel op een simpele manier op de hoogte kunnen stellen van de vernieuwde hygiënecode.

Een bedrijf dat werkt volgens een goedgekeurde hygiënecode, voldoet automatisch aan de wet. Beide systemen moeten voldoen aan 7 basisprincipes van HACCP. Deze basisprincipes komen in de online training uitgebreid aan bod.

Leerdoelen

Het doel van deze online training:

  • Alle personeelsleden in het horeca bedrijf zijn op de hoogte van de actuele hygiëne en veiligheidsregels.
  • Alle personeelsleden passen op de zelfde manier de HACCP toe.Hier leer je in de training meer over.
  • Alle personeelsleden kunnen signaleren, wanneer er niet aan de voorschriften wordt gehouden.

Programma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan bod (volgens de vernieuwde hygiënecode 2016):

  • Het Horecabedrijf ( hygiëne en veiligheidsvoorschriften in de keuken)
  • De voorraad ( in ontvangst en opslaan van bestellingen volgens de juiste hygiëne code)
  • Het controleren van de voorraad.
  • Schoonmaken en desinfecteren.

Studiebelasting

Deze online leeromgeving doorloop je in slechts een paar uur. De eindtoets maak je in 30 tot 60 minuten.

Schoonmaak en controle lijsten zijn bijgevoegd en te downloaden en direct te gebruiken in je eigen zaak, ze zijn 2016 up-to-date, dus dan weet je zeker dat je ze op de juiste manier gebruikt.

Bel me terug
Brochure

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Gratis Proefles

Neem een kijkje in de keuken!

Bel ons op 070 302 99 56 en dan plannen we een proefles in.

Proefles aanvragen

 

Horeca Academie-instagram

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten