Op maat opleidingsadvies

Wij helpen je graag.

Misschien wil je topkok of uiteindelijk eigenaar van je eigen bar of cateringbedrijf worden. Wat heb je hiervoor aan kennis, opleiding of certificaten nodig? Wij bieden je graag vrijblijvend en gratis opleidingsadvies. De adviseur vertelt jou de stappen die je hiervoor moet nemen.

 

 

Direct inschrijven
Gratis
Individueel

Afspraak maken

Maak vrijblijvend kennis met de Horeca Academie en kom langs voor advies op maat. Onze opleidingsadviseur kijkt samen met jou naar de ervaring, vooropleiding en passie van jou of een werknemer om op basis daarvan een passende opleiding of trainingstraject te starten. Ook als je geen advies nodig hebt, maar al specifieke interesse in één van onze opleidingen of trainingen hebt, kan je een afspraak maken voor meer informatie. Vul om contact met ons op te nemen onderstaand formulier in of bel ons direct.

Gratis Proefles

Wanneer je wilt weten hoe een les in de opleiding aan de Horeca Academie is, kan je ook een keer gratis een proefles komen doen.

Voor onze online trainingen staan er demo’s klaar op de site, zodat je kan zien hoe de elearning precies werkt.

Offerte Aanvragen

Je bent altijd welkom om bij ons langs te komen. Als je liever niet direct langs wilt komen voor een afspraak,  bespreken we graag telefonisch je wensen en stellen we een passende offerte op.

Digitaal opleidingsadvies:

Je kunt via een digitaal formulier, direct kijken voor welke opleiding jij geschikt bent. Klik hier om het formulier in te vullen.

Direct opleidingsadvies
Bel me terug
Brochure

Als je direct wilt weten voor welke opleiding je in aanmerking komt, kun je alvast digitaal opleidingsadvies bij ons aanvragen.

 

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten