25 januari 2018 | Nieuws

Veel onderwijsinstellingen maken gebruik van e-learning, maar onze Sociale Hygiëne online is de beste van allemaal. Deze online training heeft namelijk de eerste prijs gewonnen van alle digitale platforms van Anewspring. Het creatieve bedrijf Knowledge Monk ontwikkelt onze e-learning. Zij hebben vorige week deze prijs in ontvangst mogen nemen. Deelnemers waar Knowledge Monk tegen streed waren onder andere Siemens en 112BHV.

Onze training heeft het allemaal. De online training heeft voldoende variatie in overdracht van informatie (filmpjes, animaties, voice-overs en naslagwerk) goede aansluiting op het examen en is daarnaast duidelijk en makkelijk in gebruik.

Wij zijn groot voorstander van een interactieve digitale leermethode, ofwel e-learning. Bij al onze opleidingen en trainingen zit een digitale leeromgeving. De interactie tijdens het leren houdt de deelnemer alert. Leren wordt een spel. De actieve leervorm vinden wij passen bij onze doelgroep, namelijk mensen die werken in de Horeca. In de Horeca ben je actief bezig en je leert door te doen. Wanneer je de hele dag op je benen hebt gestaan, is het lastig om je te concentreren op een boek. Onze e-learning maakt leren leuk.

Deze online training is dé manier om snel je Sociale Hygiëne diploma te halen. Je doorloopt de training in slechts 4 uur.
Je kan bij ons de online training doen inclusief examen voor slechts € 259,- (inclusief btw).

Gefeliciteerd met de Award voor “Most Inspiring Learning Journey 2017”!

Wij zijn trots.