12 mei 2020 | Nieuws

Het nieuws van de afgelopen week was positief, maar ook verwarrend voor de horeca in Nederland. Wat mag nou wel en wat niet? Iedereen is nu druk bezig om de nieuwe regels toe te passen op het eigen bedrijf, zodat er weer gewerkt kan worden. Ook wij zijn in de weer met protocollen en we kijken hoe wij met passen en meten weer een aantal zaken op de rit kunnen krijgen. Handig om te weten is dat KHN een protocol voor de horeca heeft gemaakt. Als je lid bent, kun je deze bij KHN opvragen.

Met de trainingen en examens gaat dit zeker lukken. Wij zijn ook blij te mogen meedelen dat onze trainingen in juni allemaal weer door mogen gaan én dat we onze Summerschool cursussen mogen voortzetten.

De lessen van de koksopleidingen van de Horeca Academie gaan wij ook gedeeltelijk weer in de praktijk uitvoeren, voor zover het kan. Vanwege de verdeling van de ruimte organiseren wij gedeeltelijk praktijklessen op de Horeca Academie zelf en gedeeltelijk online lessen.

Omdat wij voor onze trainingen weer groenlicht hebben gekregen, hebben wij een aantal nieuwe trainingen in deze nieuwsbrief gezet, die in de zomer van start gaan. Trainingen die je deze zomer kunt volgen bij de Horeca Academie zijn:

Summer school trainingen
Training Werving in de horeca
Leermeestertraining
Leermeestertraining online
Professioneel Leidinggeven
Barista