Werving in de horeca

Werf de perfecte medewerker voor je bedrijf.

Jouw bedrijf is geweldig. Maar hoe kun je anderen overtuigen om dit ook in te zien zodat ze bij je willen komen werken? Volg de training werving in de horeca om actief aan de slag te gaan met je vacature. Wij hebben dé spelregels voor een succesvol resultaat op een rijtje gezet voor het maken van de beste vacature.

 

Direct inschrijven
maximaal 20 personen
€255,-(excl btw.)
1 dag
Certificaat

We are looking for YOU!
Origineel? Nee, niet echt, maar 75% kans dat jij hem ook hebt gebruikt toen jij voor de 100ste keer een poging waagde om die wel zo nodige zelfstandig werkend kok te vinden. De vacatures vliegen ons om de oren. We are Looking for you! Tja, als iedereen die zin gebruikt, hoe onderscheid jij je dan als horeca bedrijf?

Wij willen je helpen. Wij hebben dé spelregels voor een succesvol resultaat op een rijtje gezet voor het maken van de beste vacature. Jouw bedrijf is geweldig. Dat weet jij ook wel. Jij kunt je geen betere werkgever bedenken. Maar hoe kun je anderen overtuigen om dit ook in te zien? Volg de training werving in de horeca om actief aan de slag te gaan met je vacature.

De training
Vind jij het moeilijk om nieuwe medewerkers te werven? In deze 1-daagse training leer jij hoe je op de juiste manier de juiste mensen werft en hoe de vacature en vooral jouw bedrijf eruit springt.
Er zijn verschillende tips en trucs die ervoor zorgen dat jij de perfecte vacature maakt voor de perfecte werknemer.

Voor wie is deze training?
Deze training is voor leidinggevende in de horeca en horeca ondernemers, die de werving en selectie van nieuwe medewerkers doen binnen het bedrijf. De training zal ook gaan over de promotie van het bedrijf, dus kan deze training ook nuttig zijn voor de medewerker die deze taak vervult.

Houd jij je binnen het bedrijf bezig met het werven van nieuwe medewerkers en kun je hierbij wel wat tips en trucs gebruiken? Schrijf je in voor de training Werving in de horeca.

Praktische informatie
Training werving in de horeca
Eendaagse training
9:30-16:00
Horeca Academie Den Haag

Kosten
De kosten voor deze dag zijn €255,- (exclusief btw). Let op: ben jij lid van Koninklijke Horeca Nederland. Schrijf je dan in voor de training via hun website en ontvang €50,- korting.

Bel me terug
Inschrijven

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

Werving in de horeca

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten