21 februari 2020 | Nieuws

Click here for English

Wij hebben voor aankomende zomer een speciaal zomer programma ontwikkeld. De Horeca Academie Summer School bestaat uit twee cursussen. Namelijk de Cursus Professioneel Koken en hiervan de Engelse versie Professional Culinary Course. In dit uitgebreide programma ga je zes weken (vier dagen in de week) intensief aan de slag op de Horeca Academie met verschillende technieken en gerechten. Je kunt kiezen om het volledige programma te volgen of voor één of meerdere losse modules (weken).

Voor wie?

  • Iedereen die deze zomer intensief aan de slag wil gaan met basistechnieken gericht op het bereiden van gerechten.
  • Ideaal voor studenten die in september willen starten met de officiële opleiding Basiskok niveau 2 en nog geen ervaring hebben in de professionele keuken.
  • Als je de opleiding Keuken Assistent niveau 1 of de Kook Clinic hebt afgerond en meer verdieping wenst.
  • Als je de opleiding Basiskok niveau 2 volgt en extra wilt oefenen in de zomer, kan de Summer school een goede bijspijker cursus zijn.

Voor deze cursus hoef je nog niet te werken in de horeca.

 Meer informatie vind je op de cursuspagina. Je kunt hier ook meer informatie aanvragen of je direct inschrijven.