25 januari 2022 | Nieuws

Vanavond worden er in de persconferentie versoepelingen bekend gemaakt voor de horeca en cultuursector. Cafés en restaurants mogen weer open tot 22.00 uur!

Dit betekent voor de Horeca Academie dat wij ons restaurant ook weer voor gasten mogen open stellen. Wij openen onze deuren vanaf 31 januari 2022, met een nieuw concept.

Chefs table
We starten met een intieme ‘Chefs table’ voor maximaal twaalf personen. Hierbij serveren de studenten de gerechten en drankjes zelf aan de gasten, zodat zij de volledige restaurant ervaring krijgen. Zij koken hier een drie-gangen menu voor slechts €17,50.  Reserveren raden wij dus zeker aan, want wij weten uit ervaring ( bijvoorbeeld bij de Horeca Academie in Zwolle) dat onze ‘Chefs table’ avonden zeer geliefd zijn. Geleidelijk zullen we dit verder gaan uitbreiden, dus houd onze website in de gaten voor updates. Let op er kan alleen betaald worden met pin!

De ‘Chef table’ bij de Horeca Academie in Zwolle is vanaf volgende week ook weer geopend. Hiervoor stonden al reserveringen en deze blijven staan tot april. Deze avonden zitten dus helaas al vol tot en met het einde van het jaar.

Het menu
Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. Het thema voor het menu van volgende week is ‘vlees’. In het menu kun je genieten van onder andere kroketjes van kalfsvlees en pulled pork van de kamado.

Reserveer direct!
Bekijk het volledige menu op de dineren pagina en reserveer direct —-> hier!