Kom je bij ons eten in Den Haag?

Wat geweldig, ons restaurant in Den Haag is weer open!

Bij de Horeca Academie leren de koks heerlijke gerechten maken. Een 3-gangen menu kost bij de Horeca Academie slechts €17,50.

Let op: in de allerlaatste week van dit schooljaar (14 juni tot en met 16 juni), koken onze studenten een waanzinnig 4-gangen zomer menu voor je! De prijs van het menu is dan iets hoger dan normaal. Namelijk €22,50 voor 4-gangen. Extra speciaal dus! 

Het is eindelijk weer mogelijk om voor het diner in Den Haag te reserveren voor maandag t/m donderdagen. Je vindt de verschillende diner data op deze pagina.
Door te klikken op de knop menu kunt u zien welke menu die avond geserveerd wordt.

De inloop is tussen 17:30 uur en 18:00 uur. Er kan bij ons alleen betaald worden via de pin. Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. De leerling koks werken in een open keuken, dus neem gerust een kijkje in de keuken. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieet wensen wanneer dit nodig is.

Wij vinden jouw veiligheid en de veiligheid van onze leerlingen en medewerkers heel erg belangrijk. Wij gaan daarom zeer zorgvuldig om met de landelijke corona regels en richtlijnen van het kabinet en het RIVM! Wij hebben genoeg ruimte en kunnen daarom gemakkelijk de 1,5 meter regel waarborgen. Bij binnenkomst zullen we kort een checklist met je doorlopen en het is toegestaan om met maximaal 4 personen (of één huishouden) te komen dineren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de menu’s voor de Horeca Academie Den Haag.

Nieuwsbrief Den Haag Dineren
De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten