Horeca Academie Den Haag
Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ  Den Haag

Let op: Vanaf eind augustus 2025 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie in Rijswijk. Wij bieden vanaf dan geen opleidingen en trainingen meer aan in Den Haag.

Den Haag is de locatie waar het allemaal is begonnen. Ons gehele aanbod is daarom ook te volgen op de locatie in Den Haag. Het voormalig ministerie waar de Horeca Academie Den Haag in is gevestigd, is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locatie zit recht tegenover station Laan van Nieuw Oost Indië (NOI). Wanneer je de trein, tram of metro uitgestapt bent, hoef je alleen nog over te steken. Bij de Horeca Academie kun je bij de meeste opleidingen direct starten. Horeca is ons vakgebied en wij passen ons onderwijs op de doelgroep aan. Leren door vooral veel te doen en actief bezig te zijn.

Naast het geven van de onderstaande opleidingen / cursussen heeft de Horeca Academie Den Haag ook een speciale Events afdeling. Wij hebben verschillende zalen en daarbij arrangementen naar keus. Boek direct je event op onze events pagina.

Op de locatie in Den Haag zijn op het moment van maandag tot en met donderdag koksgroepen ingepland. Dit betekent dat je van maandag tot en met donderdag kunt komen dineren in ons sfeervolle opleidingsrestaurant. Je kunt via deze website de menu’s bekijken en direct reserveren.

Bereikbaarheid locatie Den Haag

Ons aanbod

Alle opleidingen in ons opleidingsaanbod bieden wij op onze locatie in Den Haag.
In Den Haag is er de mogelijkheid om de onderstaande opleidingen/cursussen te volgen:

 

Inschrijven
Bel me terug
Gratis proefles
Brochure

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je mag bij ons een gratis proefles doen.

Wij laten je graag zien hoe een lesdag eruit ziet bij de Horeca Academie. Het is daarom mogelijk om een proefles te volgen voor beide koksopleidingen. Klik op een van de onderstaande buttons om je aan te melden voor een proefles bij jou in de buurt. Heb je interesse in een andere opleiding en/of locatie? Mail ons even: info@horecaacademie.nl 

Meld je aan voor een proeflesa

You can apply for a free trail lesson.

We are happy to show you what a teaching day looks like at the Horeca Academie. It is therefore possible to follow a trial lesson Professional Chef. Click on the button below to apply. Are you interested in another training and/or location? Mail us: info@horecaacademie.nl

Apply for a trial lesson

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief: