15 september 2021 | Nieuws

Op veler verzoek van (oud) studenten en docenten gaan wij in januari 2022 starten met de Horeca Academie Topklas! In onze topklas volg je de opleiding Gespecialiseerd Kok niveau 4. Als gespecialiseerd kok ga je nóg een stap verder in je ontwikkeling binnen de moderne keuken.
Jij wilt je graag verdiepen in foodpairing en smaak theorieën.
Ben jij gemaakt voor onze Topklas?

Ga snel naar de webpagina voor alle informatie —>hier

De Topklas opleiding gespecialiseerd kok op de Horeca Academie is een erkende mbo niveau 4 BBL opleiding. Deze opleiding duurt één jaar en staat volledig in het teken van ontwikkeling in de keuken. Denk hierbij aan ontwikkeling van menu’s, gerechten, verbeteren van recepturen en de ontwikkelingen binnen onze huidige eetcultuur (volgens de principes van Dutch Cuisine). Jij gaat jouw vak technieken naar een hoger niveau tillen. Dit doe je door veel te oefenen tijdens onze praktijklessen. Je leert ook nieuwe skills tijdens onze speciaal geselecteerde masterclasses.

De Horeca Academie Topklas duurt één jaar. De opleiding bestaat uit 30 lesdagen. Je hebt bij BBL opleidingen altijd één dag in de week praktijkles op de Horeca Academie en de rest van de tijd werk jij in een leerbedrijf. Tijdens de opleiding heb je drie verschillende soorten lessen:

    • Kooklab les
    • Verdiepings lab /vaktechniek
    • Restaurant les

Als je meer wilt weten over de toelatingseisen, kosten of als je alvast verzekerd wilt zijn van een plek in onze Topklas, neem dan gerust contact met ons op via: info@horecaacademie.nl