23 april 2021 | Nieuws

Het gaat weer goed met de inschrijvingen voor onze cursus Professioneel koken van onze Summerschool. Wist je dat iedereen zich aan kan melden voor deze cursus? Als je maar een liefde voor koken hebt, dan mag ook jij op 19 juli met deze cursus starten.

 

De cursus Professioneel Koken is een verdiepend programma waarin je de fundamentele culinaire technieken leert. Deze cursus is voor iedereen die graag kookt. Dus wil je intensief aan de slag met de basistechnieken gericht op het bereiden van gerechten? Start deze zomer met de Summer School cursus professioneel koken.

Volg deze cursus ter voorbereiding op de opleiding Basiskok of als je een professionele hobbykok bent.

 

Een lesdag duurt van 10:00 uur tot  17:00 uur. Wij raden je aan om het volledige programma te volgen, zodat je alle technieken en bereidingswijzen behandelt.

Week 1: vier dagen (19 juli tot en met 23 juli 2021)

  • Basistechnieken
  • Bouillon, Soepen, Menuleer, Dutch Cuisine
  • Uitleg messen, materialen

Week 2: vier dagen (26 juli tot en met 30 juli 2021)

  • Voorgerechten & Basistechnieken
  • Vis, vlees, vegetarisch
  • Zomer groenten, zaden, zeewier en meer

Week 3: vier dagen (2 augustus tot en met 6 augustus 2021)

  • Hoofdgerechten & Basistechnieken
  • Vis, vlees, vegetarisch
  • Zomer groenten, zaden, zeewier en meer

Week 4: vier dagen (9 augustus tot en met 13 augustus 2021)

  • Patisserie
  • Brood en ijsbereiding
  • Kaasplateau

Wil jij deze zomer de cursus professioneel koken volgen? Schrijf je nu in! —> hier