19 oktober 2021 | Nieuws

Wij verkopen niet graag nee aan nieuwe studenten en willen iedereen graag direct laten starten met hun opleiding als ze dat willen. Het is tot nu toe altijd gelukt om met iedereen zo snel mogelijk voor een proefles in te delen. Helaas zitten onze klassen in Den Haag  op dit moment helemaal vol.  Omdat wij elke student de aandacht willen geven die ze verdienen, kunnen wij geen proeflessers in de klassen in Den Haag meer kwijt.

Wij hebben hiervoor speciaal een les ingepland op 9 december. Meld je direct aan —> hier 

Ook als je op het moment in Den Haag met de opleiding Basiskok wilt starten , moet je helaas even geduld hebben. In januari komen er weer genoeg plekken vrij. Inschrijven kan natuurlijk altijd (wij adviseren om dit ook direct te doen als je weet dat je zo snel mogelijk wilt starten), je komt dan op onze wachtlijst en zal de eerste zijn als er een plek vrij komt in januari 2022. In Zwolle en Houten is er nog plek bij onze koksopleiding. In Amsterdam starten wij ook pas in januari met een nieuwe groep Basiskoks.

Het is mooi om te zien dat de inschrijvingen en aanvragen voor onze koksopleidingen binnestromen. Dit is goed voor de horeca want dat betekent dat er straks weer meer koks zijn opgeleid en dat er meer studenten zijn die een leerbedrijf zoeken.

 

Wil je je als student of bedrijf aanmelden op onze vacaturesite? Klik —>hier