Wij organiseren regelmatig een open dag. De eerstvolgende open dag is op dinsdag 26 maart 2019.

Als je je voor de open dag inschrijft word je automatisch op de hoogte gehouden van de workshops en activiteiten die we tijdens de open dag organiseren. De open dag duurt van 13:00 tot 17:00 uur. Meld je onderaan deze pagina direct aan voor de open dag.

Je kan uiteraard ook een andere keer langskomen, maak dan een afspraak via ons contactformulier of bel ons gerust op. Wij horen graag van je.

Tijdens de open dag maak je vrijblijvend kennis met  de Horeca Academie en de verschillende BBL mbo opleidingen die de Horeca Academie biedt. De dag bestaat uit workshops en informatie bijeenkomsten. Onze gastdocent Edo Kruidering zal tijdens de open dag een tipje van de sluier oplichten over wat je allemaal gaat leren tijdens de les over wijn. Roland de Groot daagt jou uit om jouw leiderschapskwaliteiten onder de loep te nemen, meld je hier alvast aan voor deze mini workshop.  Er komt een speeddate sessie met deelnemers van de opleidingen Horeca Ondernemers Manager. Je kan dan direct in gesprek met de student om te weten wat zij écht van de opleiding vinden.

Onderzoek of onze kleinschalige en praktijkgerichte lesmethode jou bevalt en ervaar hoe leuk leren kan zijn. Wil jij een beroepsopleiding doen voor de horeca, een korte training, cursus of masterclass volgen? Iedereen is welkom en mag binnen lopen vanaf 13:00 om te proeven hoe het is om leerling bij de Horeca Academie te zijn.

Banenmarkt

Na het grote succes van de vorige editie, hebben wij besloten om opnieuw een banenmarkt te organiseren voor potentiële leerlingen en leerbedrijven. Wij brengen op deze manier leerlingen en leerbedrijven met elkaar in contact, zodat het voor leerlingen makkelijker is om een goed leerbedrijf te vinden én dat het leerbedrijf direct een indruk kan krijgen van de potentiële leerling. Let op: de Banenmarkt is open van 13:00-16:00!

Wil jij als leerbedrijf meedoen? Hier vind je meer praktische informatie over eventuele deelname. Mail ons om je aan te melden.

Basiskok n2 en Zelfstandig Werkend Kok n3

Niet alleen staan wij, maar ook onze leerlingen je graag te woord om over hun opleiding en hun school te vertellen. Je bent getuige van een reguliere lesdag bij de Horeca Academie en wie weet ben jij ook bereid om om zelf de handen uit de mouwen te steken en ons te helpen om heerlijke gerechten te maken. Daarom is een van onze docenten aanwezig om je al een aantal kneepjes van het vak te leren.
Tijdens de open dag is er een reguliere les van de koksopleiding bezig. Iedereen kan binnenlopen tijdens deze les.

Gastheer Gastvrouw niveau 2

Heb je interesse in de opleiding Gastheer Gastvrouw? Tijdens onze open dag kun je deelnemen aan een mini-workshop over wijn en spijs. Deze mini-workshop wordt gegeven door onze gastdocent Edo Kruidering. Of help onze studenten bij het dekken van de tafels en met het creëren van sfeer in ons restaurant voor het diner die avond.

Horeca Ondernemer Manager en Leidinggevende in de Keuken n4

Is het jouw droom om Horeca ondernemer te worden, of wil jij je verder ontwikkelen als leidinggevende?
Kom naar de open dag om een mini-training bij te wonen. Persoonlijk leiderschap en inhoud van onze niveau 4 opleidingen komen aan bod ! De mini training vindt plaats om 14.00 uur en om 16.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. Meld je HIER aan voor deze mini training.

Je mag natuurlijk ook altijd een ander keertje langskomen. Je kan ons hiervoor op doordeweekse dagen bereiken tussen 8.30 en 17:00.

Aanmelden Open dag Horeca Academie

  • Ik ben geïnteresseerd in de opleiding:

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief: