16 februari 2021 | Nieuws

De cursus Professioneel Koken die op 6 april van start gaat zit helemaal vol. Was je net te laat met inschrijven? Geen zorgen. Wij gaan de cursus in de zomer opnieuw inplannen tijdens de Summer School. Wil jij alvast een plekje bemachtigen? Schrijf je dan snel in.

Wil jij je oriënteren of het koksvak iets voor jou is, of heb jij de Kook Clinic gevolgd en heb je graag meer verdieping? Dan is deze cursus Professioneel Koken iets voor jou. Deze cursus duurt 3 weken. Je kunt kiezen of je één week meedoet of dat je het volledige programma volgt (aanbevolen).

Een lesdag duurt van 13:00 uur tot 19:00 uur. Wij raden je aan om het volledige programma te volgen, zodat je alle technieken en bereidingswijzen behandelt. Vanwege een aantal feestdagen variëren de lesdagen (maandag, dinsdag, woensdag of donderdag)

Week 1

Voorgerechten & Basistechnieken
Bouillon, Soepen, Menuleer, Dutch Cuisine
Uitleg messen, materialen

Week 2

Hoofdgerechten & Basistechnieken
Vis, vlees, vegetarisch
Lente groenten, zaden, zeewier en meer

Week 3

Patisserie
Brood en ijsbereiding
Kaasplateau

Aankomende zomer plannen wij weer drie nieuwe weken in. Deze planning is nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast inschrijven voor de Summer School. Meer informatie, de prijzen en het gehele programma vind je hier.