10 februari 2021 | Nieuws

Wij hebben ze al. Lente kriebels. Nu wij de planning van onze Spring School cursus Professioneel koken helemaal rond hebben, al helemaal. Let op: Er zijn nog maar een paar plekken vrij! Wil jij je oriënteren of het koksvak iets voor jou is, of heb jij de Kook Clinic gevolgd en heb je graag meer verdieping? Dan is deze cursus Professioneel Koken iets voor jou. Deze cursus duurt 3 weken. Je kunt kiezen of je één week meedoet of dat je het volledige programma volgt (aanbevolen).

Een lesdag duurt van 13:00 uur tot 19:00 uur. Wij raden je aan om het volledige programma te volgen, zodat je alle technieken en bereidingswijzen behandelt. Vanwege een aantal feestdagen variëren de lesdagen (maandag, dinsdag, woensdag of donderdag)

Week 1: dinsdag 6 april, woensdag 7 april, donderdag 8 april (nog maar 2 plekken vrij!)

Voorgerechten & Basistechnieken
Bouillon, Soepen, Menuleer, Dutch Cuisine
Uitleg messen, materialen

Week 2: maandag 26 april, woensdag 28 april, donderdag 29 april (nog maar 3 plekken vrij!)

Hoofdgerechten & Basistechnieken
Vis, vlees, vegetarisch
Lente groenten, zaden, zeewier en meer

Week 3: maandag 3 mei, dinsdag 4 mei, donderdag 6 mei (nog maar 3 plekken vrij!)

Patisserie
Brood en ijsbereiding
Kaasplateau

Op 6 april start de eerste cursusweek. Meer informatie, de prijzen en het gehele programma vind je hier.