9 juni 2022 | Nieuws

Op 1 juli gaat de nieuwe termijn van het STAP budget in. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je een aanvraag in, maar let op, het totale bedrag van de overheid is beperkt.

Topdeal via STAP subsidie
De twee trainingen die elke horeca professional moet bezitten zitten nu samen in in één STAP pakket. Met dit horeca online trainingspakket maak jij de juiste stap in je horeca carrière! In dit pakket ter waarde van €850,- (exclusief btw) zitten  Sociale Hygiëne online, inclusief het officiële SVH examen + Leermeester online inclusief het officiële examen. Beide trainingen worden dus volledig vergoed. 

Gratis vanwege het STAP budget
Iedereen binnen Nederland heeft recht op een persoonlijk ontwikkelbudget van maximaal 1000 euro per jaar. Dat kun je hiervoor gebruiken.

Je kunt je STAP budget hiervoor gebruiken. Dat betekent dat je een aanvraag indient voor dit budget. Als dit wordt toegewezen, kost dit pakket je niets. Iedereen die bij de beroepsbevolking in Nederland hoort, heeft hier recht op. Het totale bedrag dat de overheid heeft gereserveerd is echter beperkt, dus wees er snel bij. Elke twee maanden gaat er weer een nieuwe ronde in, dus als je te laat bent, kun je 2 maanden later weer aanvragen.

Wat krijg je allemaal?

  • Sociale hygiëne online inclusief SVH examen (dit examen is niet online)
  • Leermeester online training + examen (dit examen is niet online)

Je kunt ook kiezen voor:

 

Hoe werkt het precies met STAP?

Stap 1: Je schrijft je in via  inschrijfformulier (onderaan de pagina).

Stap 2: Je ontvangt een bevestiging van ons.

Stap 3: Wij gaan met je aanmelding aan de slag.

Stap 4: Binnen 5 werkdagen sturen wij je een officieel formulier dat je kunt gebruiken bij je STAP subsidie aanvraag.

Stap 5: Op de STAP subsidie datum upload je het formulier. Je ontvangt van ons een reminder voor het indienen van de aanvraag.

Stap 6: Je hoort van STAP of de subsidie is gehonoreerd en je ontvangt van ons je toegang tot de leermeester online training en de code voor de digitale leeromgeving van de training Sociale hygiëne.

Stap 7: Veel plezier met je Gratis trainingen!

Inschrijven Gratis Online training pakket Horeca

  • Je gegevens

  •  

  • Ik schrijf me in voor

  • Betaling

  • Overig