1 juni 2021 | Nieuws

Wat geweldig, ons restaurant in Den Haag is vanaf 7 juni weer open!
Voor deze laatste twee weken van het schooljaar kun je weer als vanouds bij ons komen dineren. Nou ja, als vanouds is het niet helemaal. Wij zorgen natuurlijk dat wij ons aan de richtlijnen van het RIVM houden. Dit betekent dat je met maximaal 4 personen kunt komen dineren (of maximaal één huishouden) en dat wij bij binnenkomst een hele korte checklist met je doorlopen. Door onze grote ruimte is de 1,5 meter afstand natuurlijk een eitje. Veiligheid voorop!

Laatste kans voor dit schooljaar
Vanaf 17 juni gaat onze examen periode in, zorg dus dat je vòòr die tijd nog bij ons komt dineren. Om het diner in ons restaurant nog eens extra speciaal te maken, hebben wij op 14, 15 en 16 juni een speciaal zomer menu. Dit is een 4-gangen menu en kost €22,50.

Hoe werkte het ook alweer bij ons?
Ga naar de dineren bij de Horeca Academie Den Haag pagina —> hier. Bekijk op de pagina de menu’s behorend bij de diner datum en klik op —> reserveer.

De inloop is tussen 17:30 uur en 18:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 20:00 uur. Er kan bij ons alleen betaald worden via de pin.

Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. De leerling koks werken in een open keuken, dus neem gerust een kijkje in de keuken. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieet wensen wanneer dit nodig is (je kunt dit bij de reservering aangeven).

Wil jij op de hoogte blijven van dineren bij de Horeca Academie Den Haag?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de menu’s voor de Horeca Academie Den Haag.

Nieuwsbrief Den Haag Dineren