15 mei 2020 | Nieuws

Wij hebben goed nieuws! Als je deze zomer niet zomaar een kook workshop wilt volgen, maar écht wilt leren koken als een professional, volg je de Summer Kookclinic. Deze zomer wordt het gezellig bij de Horeca Academie, uiteraard op de gepaste 1,5 meter afstand. Wij hebben onze keukens zo ingericht, dat je op een veilige manier bij ons lessen kunt volgen.

Je mag zelf kiezen of je één dag langskomt of dat je kiest voor meerdere dagen. Bij iedere lesdag staan de basistechnieken centraal zodat je aan het einde van de clinic de fijne kneepjes kent van de snijtechnieken en meerdere bereidingstechnieken kunt uitvoeren.

De groep is op een trainingsdag niet groter dan 8 personen waardoor wij iedereen de persoonlijke aandacht kunnen geven om verder te groeien als kok. Ook is er met een kleine groep voldoende ruimte om ons aan de 1,5 meter regeling te houden.

Deze Kookclinic bestaat uit tien lessen. Je mag deze zomer ook kiezen om te beginnen met één of vijf lessen. De les is op zaterdag en je kan tijdens iedere les starten met jouw Kookclinic.

Het lespogramma is als volgt:
Zaterdag 6 juni: Koken met insecten van Jorgen van der Veer
Zaterdag 20 juni: Streetfood van Severine Meijer
Zaterdag 4 juli: Summer bites Jorgen van der Veer
Zaterdag 18 juli: Gezonde kindergerechten Ferry Wijsman
Zaterdag 1 augustus: Dutch Cuisine Jurgen Zwaan
Zaterdag 15 augustus: Zomers koken Jurgen Zwaan
Zaterdag 29 augustus: After summer Severine Meijer

Lees snel meer over deze Summer Kookclinic en meld je aan!