Weten de medewerkers die bij jou achter de bar staan of in de bediening goed wát ze serveren? Wat is bijvoorbeeld het verschil tussen een Malt Whisky, een single Malt en een Blended?
Als je werkt in de horeca, is het noodzakelijk om naast de nodige kennis over bier en wijn ook op de hoogte te zijn van de gedistilleerde dranken. Met de 2-daagse training gedistilleerd combineren wij het nuttige met het aangename en ga je naast leren over het distilleerproces en de interessante oorsprong van veel dranken ook vooral veel proeven.

Menig horecabedrijf heeft een groot aanbod in binnenlands en buitenlands gedistilleerde dranken. Wanneer je deze schenkt aan de gast, is het nuttig om te weten wát je schenkt. Uit welk suikerhoudend basisproduct wordt bijvoorbeeld wodka gemaakt en hoe hoor je nu echt een jenever te serveren? De training en proeverij gedistilleerd zorgt ervoor dat jij duidelijk onderscheid kunt maken tussen alle soorten.

Dit doen wij niet door middel van een theoretische training met droge lesstof. Bij de Horeca Academie leren wij door te doen. Bij de training gedistilleerd betekent dit vooral veel proeven. Je proeft tijdens deze training op dag één al 16 dranken. De dranken die aan bod komen tijdens dag één zijn o.a: cognac, armagnac, calvados, rum, cachaça, tequila, wodka, mezcal, gin en meerdere whisky’s.

Deze training wordt gecombineerd met een excursie en proeverij naar Van Kleef op dag twee. Van Kleef is het enige nog bestaande jenever– en likeurenhuis uit de hofstad. Opgericht in 1842, is het tevens één van de oudste, nog operationele bedrijven uit Den Haag, gevestigd op de oorspronkelijke locatie in het oude centrum.

Deze combinatie van praktijk, theorie én proeverij combineert het noodzakelijke met het aangename en zorgt ervoor dat je met de juiste kennis van zaken achter de bar staat.
Vanwege de proeverij is deze training voor 18 jaar en ouder.

Op 2 oktober start de eerste training gedistilleerd in Den Haag. Lees hier meer over de training en proeverij gedistilleerd.

Let op: Het is ook mogelijk (en voordeliger) om deze training incompany aan te vragen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.