• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Branche & mbo opleidingen
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
    • Skills a la carte
      • 🇳🇱 Professioneel Koken
      • 🇳🇱 Brood
      • 🇬🇧 Bread
      • 🇳🇱 Plating skills 1
      • 🇬🇧 Professional Culinary Course
    • English please
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • 🇬🇧 Professional Culinary Course
    • Trainingen
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Boost training op maat
      • Sociale Hygiëne online
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
    • Kook Clinics
      • Kook Clinic informatiepagina
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Branche & mbo opleidingen
  • English please
  • Trainingen
  • Kook Clinics
  • Skills a la carte
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Vacaturesite
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

Het laatste nieuws
uit de horeca

Home > Nieuws > Pagina 38

6 februari 2019

Vacature: Kok (24-32 uur p/w) Brasserie Southwood Den Haag

Ben jij kok, wij hebben een baan voor jou bij Brasserie Southwood! Avonden en weekenden vrij! Jij hebt passie...
Lees verder...
6 februari 2019

Vacature: Allround Horeca Medewerker (32 uur p/w)

Kom werken op een plek waar het altijd bruist en waar het mogelijk voor je wordt gemaakt om verder...
Lees verder...
15 januari 2019

Open dag op dinsdag 24 maart 2020

Op dinsdag 24 maart 2020 organiseren wij ( van 13:00 uur tot 17:00 uur) weer een open dag bij...
Lees verder...
4 december 2018

Vacature: Stagiair Medewerker Horeca & Events

12 februari 2020 Ligt jouw interesse in het organiseren van congressen, borrels, vergaderingen, (zakelijke) diners en andere events in...
Lees verder...
29 november 2018

It’s official!

As of today, you can apply for our Professional Chef training in English. Read more about this training on...
Lees verder...
Vorige 1 … 36 37 38 39 40 … 48 Volgende

Branche & mbo opleidingen

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Brancheopleiding Kok
  • Basiskok
  • Next Gen Chef
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)

Trainingen & Clinics

  • Leermeester in de Horeca
  • Kook Clinic
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Sociale Hygiëne online
  • Boost training op maat

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Skills á la carte

  • Skills a la carte

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions