6 februari 2019 | Nieuws

Ben jij kok, wij hebben een baan voor jou bij Brasserie Southwood! Avonden en weekenden vrij!

Jij hebt passie voor en koken en met name gezonde voeding? Je vindt het leuk om werkzaam te zijn in de keuken en deel uit te maken van een enthousiast team? Lees snel verder om te kijken of deze vacature iets voor jou is.

Omschrijving functie

Kok (24-32 uur)

Als zelfstandig werkend kok verzorg je de mise en place. Je werkt gedetailleerd volgens receptuur. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Denk hierbij aan soepen, diverse gerechten en gezonde zoetigheden. Kijk op de website van Brasserie Southwood voor een idee van de stijl. De brasserie is geopend van maandag t/m vrijdag.

Vereisten

* Je beschikt over relevante vakkennis, bij voorkeur diploma Basiskok of Zelfstandig Werkend Kok

* Je beschikt over voldoende vaardigheden om zelfstandig te werken

* Je hebt affiniteit of zelfs een passie voor gezonde voeding

* Je bent creatief en bedenkt ook zelf gerechten

Wat bieden wij jou?

* Gevarieerde werkzaamheden

* Klein en hecht team

* Salaris conform horeca CAO

* Werktijden meestal overdag en doordeweeks.

Bedrijfsprofiel

Southwood is een brasserie waarbij gastvrijheid en huisgemaakt voorop staat. Veel wordt op locatie bereid of afgewerkt. Gezond en biologisch zijn sleutelwoorden. Salades, tosti’s met brood van Menno. Zie verder menukaart of website.

We werken met echte mensen die zichzelf mogen zijn. Service verleent elk op zijn eigen manier. Doordat we onze waarden delen komt dit altijd goed.

Wil jij meer weten over deze functie of wil jij direct solliciteren? Mail ons: petra@horecaacademie.nl. Vragen? bel 070 302 99 56