6 februari 2019 | Nieuws

Kom werken op een plek waar het altijd bruist en waar het mogelijk voor je wordt gemaakt om verder te leren en waar je in het weekend vrij bent!

Is het in goede banen leiden van congressen, borrels, vergaderingen en/of (zakelijke) diners voor jou een eitje? Als je werkt voor de afdeling Horeca en Events, zorg je er met een klein en hecht team voor dat elk event en/of restaurantavond geheel aan de verwachting van de gast voldoet. Bij de Horeca Academie zijn de werkzaamheden uiteenlopend en is er een informele werksfeer. Als jij het leuk vindt om op een werkplek veel verantwoordelijkheid te hebben en waar er veel ruimte is voor eigen initiatief, lees dan snel verder.

Omschrijving functie:

Allround medewerker Restaurant & Events m/v (32 uur)

Je werkt voor de afdeling Horeca & Events van de Horeca Academie. De afdeling Horeca & Events bestaat uit een opleidingsrestaurant, vergaderzalen, en diverse events zoals congressen, workshops, bijeenkomsten en diners.

Je verzorgt naast de horeca werkzaamheden ook kleine administratieve werkzaamheden zoals het voeren van acquisitiegesprekken met gasten, offertes opstellen en het bezighouden met voorraadbeheer. Ook kan je ingezet worden in de bediening van ons opleidingsrestaurant. Het restaurant is geopend van maandag t/m donderdag.

Vereisten

* Je beschikt over relevante vakkennis

* Je beschikt over mbo niveau 4 denkniveau, een diploma Zelfstandig Werkend Gastheer-/ vrouw niveau 3 of Horeca Ondernemer Manager niveau 4 is een pré.

* Je hebt passie voor de horeca, bent flexibel en creatief en deinst niet terug voor verantwoordelijkheid.

Wat bieden wij jou?

* Gevarieerde werkzaamheden

* Klein en hecht team

* Salaris conform horeca CAO

* Weekenden vrij

Bedrijfsprofiel

De Horeca Academie verzorgt horecaopleidingen met een zeer praktische insteek. Onze visie is dat leren dicht bij de praktijk moet blijven, dat mensen moeten leren van professionals uit het vak en dat leren leuk moet zijn. Deze visie dragen wij ook uit in onze organisatie. Dat betekent dat we initiatief toejuichen, fouten maken niet erg vinden als je ervan leert en veel lol maken. Wil jij meer weten over deze functie of wil jij direct solliciteren? Mail ons: petra@horecaacademie.nl. Vragen? bel 070 302 99 56