6 mei 2022 | Nieuws

Deze zomer hebben wij speciale zomer dineravonden georganiseerd op 1, 13 en 14 juni en daarnaast hebben wij 23 mei een extra ook dineravond waar onze leerlingen van Horeca Ondernemer Manager onze gasten zullen serveren. Kom je ook bij ons eten?

Bijzonder is dat we met de zomer dineravonden een viergangen menu serveren. Daarnaast ontvangen we ook weer meer gasten dan normaal! De menu’s zijn voor elke avond anders en deze kun je hier vinden.

Op de zomer dineravonden koken onze leerlingen een vier-gangen menu voor slechts €22,50 en moeten zij zelf de gerechten en drankjes serveren. Dit zorgt voor de volledige restaurant ervaring voor de gast én de student.

Op 23 mei koken onze leerlingen een drie-gangen menu zoals u normaal van ons gewend bent voor slechts €17,50. Het bijzondere van deze avond is, dat leerlingen van Horeca Ondernemer Manager zullen zorgen voor een extra stukje hospitality deze avond.

Uit ervaring weten wij dat deze avonden snel uitverkopen, dus reserveer snel want er zijn nog maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!