11 augustus 2020 | Nieuws

De Horeca Academie besteed een groot deel van haar tijd aan het ontwikkelen van nieuwe opleidingen en trainingen op het gebied van de horeca. Naast de verwelkoming van Engelstalige koksstudenten in Amsterdam en de nieuwe KAS opleiding, is de Horeca Academie dit jaar ook van start gegaan met de Summer School ! We krijgen veel positieve reacties van onze deelnemers en zaten de eerste week zelfs helemaal vol! Om een kleine indruk te krijgen van het kook-niveau, kun je naar beneden scrollen voor de foto’s.

Wat houd de summerschool in? 
De Summer School is voor iedereen die deze zomer intensief aan de slag wil gaan met basistechnieken gericht op het bereiden van gerechten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één of meerdere weken de cursus Professioneel Koken te volgen, maar mocht dat te veel voor je zijn, was er ook de optie om een Summer Kookclinic te volgen. Ook de wijnliefhebbers komen aan bod, waarbij het mogelijk is om in een versnelde periode je erkende wijndiploma niveau 2 of 3 te halen.
Hieronder een kleine impressie van de cursus professioneel koken:

En wat nu als ik het gemist heb?  
Helaas is de cursus professioneel koken bijna afgelopen en is het niet mogelijk om je hier nog voor in te schrijven, maar er zijn nog plaatsen vrij voor de summer kookclinic en de wijntraining. Klik hier om je in te schrijven. De Horeca Academie heeft ook buiten de Summer School een heel assortiment aan opleidingen en trainingen aan. Je kunt ons ook altijd even bellen om te vragen wat de mogelijkheden zijn op 070-3029956 tijdens kantooruren. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief (rechts onderaan op de homepagina) om op de hoogte te blijven van nieuwe opleidingen, trainingen en acties.