Basistechnieken

Een goede kok begint bij de basis. Tijdens deze clinic leer je essentiële kooktechnieken die onmisbaar zijn in iedere professionele keuken. Perfect voor wie zijn vaardigheden stevig wil neerzetten of wil opfrissen.

Wat behandelen we in deze clinic?

  • Snijtechnieken, basisbereidingen en kookmethodes.
  • Werken met messen, pannen en professionele keukentools.
  • Efficiënt en hygiënisch werken in de keuken.

Waar en wanneer?

  • 5 juli 2025 Amsterdam
  • 5 juli 2025 Rijswijk
  • 6 september 2025 Amsterdam
  • 6 september 2025 Rijswijk
  • 10 januari 2026 Amsterdam
  • 10 januari 2026 Rijswijk
  • 4 april 2026 Amsterdam
  • 4 april 2026 Rijswijk

Schrijf je in  Deel deze clinic (via whatsapp)

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten