Skills a la Carte

Wil je verder leren dan de basis? Kies voor onze Skills. (vanaf 2026, nu al te boeken!)

Met deze workshops van meerdere dagen krijg je meer tijd om technieken te oefenen, verfijnen en toe te passen in complete gerechten.

Direct inschrijven
Max 12 personen
v.a. € 650,-
2 of 3 vrijdagen
Certificaat
professional-culinary-course

Wat zijn Skills?

Wil je je verdiepen in één kooktechniek of thema, maar uitgebreider dan in een clinic? Met Skills a la carte volg je praktijkgerichte workshops van 2 of 3 dagen. Je werkt in kleine groepen, oefent intensief en gaat de diepte in. Zo ontwikkel je stap voor stap de vaardigheden die je nodig hebt om professioneel te koken. Na afloop ontvang je een certificaat als bewijs van deelname. Bekijk hier al onze skills: 
Skills Overzicht

Hoe ziet een Skill-dag eruit?

Een Skill is intensief en praktisch, met veel ruimte om te oefenen en verfijnen. Zo ziet een gemiddelde dag eruit:

  • 10:00 Ontvangst met koffie en thee
  • 10:15 Presentatie / demo
  • 11:00 Aan de slag
  • 13:00 Lunchpauze
  • 14:00 Presentatie / aan de slag
  • 15:30 Proeven en opruimen
  • 16:00 Einde dag

Inschrijven & locatie

Alle Skills vinden plaats op vrijdagen in Amsterdam. Je kiest zelf welk thema je wilt volgen en hoeveel dagen je investeert. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers per groep, zodat er veel persoonlijke begeleiding is.

Kosten

De kosten verschillen per Skill en zijn terug te vinden op de afzonderlijke overzichtspagina. Daar lees je ook precies wat het programma inhoudt.

Klaar om te starten?

Stel je eigen leerpad samen en schrijf je in voor de Skill(s) die jou het meest aanspreken. Zo ontwikkel je gericht jouw kookvaardigheden en til je je kookniveau naar een hoger plan. Heb je vragen of wil je advies bij het kiezen van de juiste Skill(s)? Bel ons op werkdagen: 070 302 99 56.

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brood

20 maart 2026
Amsterdam
Inschrijven

Vis, schaal- en schelpdieren

17 april 2026
Amsterdam
Inschrijven

Plating

8 mei 2026
Amsterdam
Inschrijven

Menu Engineering

22 mei 2026
Amsterdam
Inschrijven

Plant based, zero waste

12 juni 2026
Amsterdam
Inschrijven

Innovate & create

26 juni 2026
Amsterdam
Inschrijven

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten