Allergenen online

Met een online cursus ben je snel op de hoogte van de 14 belangrijkste allergenen.

De allergenenwet is een Europese wetgeving.  Bij ons kan je een handige online cursus volgen om alles te leren over deze 14 allergenen. Wij bieden deze cursus online, zodat de werknemer zelf op het eigen tempo aan de slag kan. Na het afronden van deze cursus doet de werknemer online een examen en kan  het certificaat worden uitgeprint. Hiermee toon je aan jouw gasten aan dat jouw zaak op de hoogte is van de allergenen en de gast op de juiste wijze weet te informeren.

Direct inschrijven
Online
€ 98,50 (inclusief btw)
Start direct
Certificaat

Gastvrijheid

Naast het aanbieden van een geschikte wijn bij een gerecht en behulpzame bediening, is het belangrijk dat er goede informatie kan worden gegeven over de verschillende allergenen. Wanneer een gast een bepaalde allergie heeft, moeten de werknemers duidelijk kunnen aangeven in welk gerecht van de kaart de allergeen die deze allergie veroorzaakt voorkomt. Dit kan op verschillende manieren. Brief regelmatig alle werknemers over de nieuwe menukaart, of zet bijvoorbeeld de allergenen bij de gerechten op het menu erbij. Al met al, is het voor gasten met een allergie erg fijn om goed te worden geïnformeerd door de bediening of de keuken.

De Cursus

Wij bieden deze cursus online, zodat jouw werknemer zelf op het eigen tempo aan de slag kan. Let op: wanneer je in één keer meerdere licenties wil kopen, neem dan contact met ons op. Wij maken dan een mooie prijs.

Informatie

Het is belangrijk dat je elke werknemer (keuken én bediening) goed informeert over alle belangrijkste allergenen. Essentieel is hierbij, dat ze weten welke allergenen de er zijn en waar deze in verwerkt zijn. In de online cursus krijg je een uitgebreide interactieve training van deze allergenen. Na afloop is er een eindtoets waarna de deelnemer zelf een certificaat uit kan printen.

 

Bel me terug
Brochure

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten