• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Entree Kok Branche
      • Entree Kok BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Brancheopleiding Kok
      • Next Gen Chef
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Kook Clinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Leermeester online
      • HACCP online
    • Cursussen
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • English please
      • Professional Chef Junior
      • Professional Chef Intermediate
      • Professional Chef Advanced
      • Professional Chef Expert
      • Professional Culinary Course
    • Werken in de bediening
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Sociale Hygiëne online
    • Voor bedrijven
      • Horeca Skills training
      • Boost training op maat
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Barista training
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Studenten
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • English please
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

Horeca Academie
Blogs

Home > Blogs

30 april 2024

Blog 14: Next Gen Chef: Een Nieuwe Weg naar Culinaire Excellentie of een Onnodige Prikkel in de Traditionele Keuken?

De wereld van de gastronomie staat voor een opmerkelijke verschuiving met de opkomst van Next Gen Chef, een innovatieve...
Lees verder...
5 juli 2022

Blog 13: Plant Power and The Magic of Mexico

Blog 13: Plant Power and The Magic of Mexico Vorige week mochten wij bij het event van SVO ‘Lekker...
Lees verder...
7 oktober 2020

Blog 12: #gagewoonlekkeruiteten

Laten we wel uit eten blijven gaan #gagewoonlekkeruiteten Aanleiding Corona Er wordt nu veel gecancelled, dit kan niet en...
Lees verder...
17 maart 2020

Blog 11: Positieve ideeën voor de horeca ondernemer: Overwin de Coronacrisis

Het is duidelijk. De horeca krijgt een klap. Daar kunnen we niet omheen. We kunnen alleen maar kijken hoe...
Lees verder...
5 september 2019

Blog 10: De voor-en nadelen van incompany trainingen en opleidingen.

Door: Kees van Delft, contentmarketeer Threewise zorgacademie & Bernadette Molier, Directeur Threewise zorgacademie Wanneer wij met horeca bedrijven in...
Lees verder...
1 2 3 Volgende

Werken in de keuken

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Next Gen Chef
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Kook Clinic

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Boost training op maat
  • Professioneel Leidinggeven
  • Leermeester online
  • Sociale Hygiëne online

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Horeca Skills training
  • Boost training op maat
  • Leermeester online
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Barista training

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions