Opleidingen

Bij de Horeca Academie volg je praktijkgerichte koksopleidingen van instroom tot en met mbo-niveau 3. Je leert vooral door te doen, in de keuken en op je leerwerkplek. Afhankelijk van je startpunt kies je een BBL-opleiding (mbo 1, 2 of 3) of een brancheopleiding met dezelfde praktijkgerichte aanpak.

Voor wie?
Starters in de keuken, doorstromers en koks die willen doorgroeien naar het volgende niveau—ook in het Engels (onderaan de lijst).

Twijfel je nog? Vraag hier een gratis proefles aan.

Horeca kalender

Basiskok
2 februari 2026
Amsterdam
Inschrijven
Basiskok
2 februari 2026
Alkmaar
Inschrijven
Basiskok
2 februari 2026
Houten
Inschrijven
Basiskok
2 februari 2026
Rijswijk
Inschrijven
Basiskok
2 februari 2026
Zwolle
Inschrijven
Entree kok branche
2 februari 2026
Rijswijk
Inschrijven
Entree kok branche
2 februari 2026
Amsterdam
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
6 februari 2026
Houten
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
6 februari 2026
Rijswijk
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
6 februari 2026
Zwolle
Inschrijven
Entree kok branche
9 maart 2026
Amsterdam
Inschrijven
Entree kok branche
9 maart 2026
Rijswijk
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
9 maart 2026
Houten
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
9 maart 2026
Rijswijk
Inschrijven
Entree kok branche
20 april 2026
Amsterdam
Inschrijven
Entree kok branche
20 april 2026
Rijswijk
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
20 april 2026
Houten
Inschrijven
Zelfstandig Werkend Kok
20 april 2026
Rijswijk
Inschrijven

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten