• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan!
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • meer trainingen…
    • Skills a la cartemeerdaagse workshops
      • Wat zijn skills?
      • Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
      • Brood
      • Bread
      • meer skills…
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Wat zijn clinics?
      • Japanse Keuken
      • Plant Based
      • Chocolade & Karamel
      • Frans Klassiek
      • Vegan Pastry
      • Thaise Keuken
      • meer clinics…
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

Belangrijke informatie
voor bedrijven.

Home > Informatie voor bedrijven > Pagina 2

26 juli 2018

Waarom leerbedrijf worden in de Horeca?

Waarom de moeite nemen om een leerling te begeleiden? Voor veel Horeca bedrijven is dit een veelgestelde vraag. Leerlingen...
Lees verder...
26 juli 2018

Hoe werkt de subsidie aanvraag voor leerbedrijven in de Horeca?

Mijn leerling volgt een opleiding aan de Horeca Academie, kan ik dan als werkgever subsidie aanvragen? Ja, de subsidieregeling...
Lees verder...
8 december 2016

Arbeidsovereenkomst, stageovereenkomst of alleen BPVO?

Als onderwijsinstelling hebben wij deze vraag vaak gesteld gekregen. Wat voor een contract mag ik mijn BBL leerling geven?...
Lees verder...
23 november 2016

Subsidieregeling praktijkleren bij de Horeca Academie

Subsidieregeling De subsidieregeling is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling....
Lees verder...
Vorige 1 2

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Sociale Hygiëne online
  • Boost training op maat
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Wat zijn skills?
  • Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course
  • Brood
  • Bread
  • Plating

Kook Clinics

  • Wat zijn clinics?
  • Japanse Keuken
  • Plant Based
  • Chocolade & Karamel
  • Frans Klassiek

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions