• Events
  • Nieuws
  • Vacaturesite
  • Mijn HA

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Leermeester online
      • Kook Clinic
      • Patisserie Clinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Keuken Assistent (KAS 1)
      • Keuken Assistent (KAS) BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Leidinggevende keuken
      • Topklas – Gespecialiseerd kok
      • Patisserie (specialisatie)
      • HACCP online
      • Allergenen online
    • Summer School
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • English please
      • Barista training (English)
      • Professional Culinary Course
      • Professional Chef level 2 ( English)
      • Professional Chef level 3( English)
    • Werken in de bediening
      • Leermeester online
      • Training en proeverij gedistilleerd
      • SVH Wijn 2 (basis)
      • SVH Wijn 3 (gevorderden)
      • SVH Wijn 4 Vinoloog
      • Sociale Hygiëne online
      • Horeca Ondernemer Manager
      • Barista training
    • Voor bedrijven
      • Leermeester online
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Professioneel Leidinggeven
      • Kitchenboost
  • Schrijf je in
  • Open dag
  • Over ons
    • De Horeca Academie
    • Onze medewerkers
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Dineren
    • Dineren in Den Haag
    • Dineren in Zwolle
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Schrijf je in
  • English please
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Dineren
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Nieuws
  • Proefles
  • Locaties
  • Events
  • Contact
  • Over ons

Belangrijke informatie
voor bedrijven.

Home > Informatie voor bedrijven > Pagina 2

26 juli 2018

Waarom leerbedrijf worden in de Horeca?

Waarom de moeite nemen om een leerling te begeleiden? Voor veel Horeca bedrijven is dit een veelgestelde vraag. Leerlingen...
Lees verder...
26 juli 2018

Hoe werkt de subsidie aanvraag voor leerbedrijven in de Horeca?

Mijn leerling volgt een opleiding aan de Horeca Academie, kan ik dan als werkgever subsidie aanvragen? Ja, de subsidieregeling...
Lees verder...
8 december 2016

Arbeidsovereenkomst, stageovereenkomst of alleen BPVO?

Als onderwijsinstelling hebben wij deze vraag vaak gesteld gekregen. Wat voor een contract mag ik mijn BBL leerling geven?...
Lees verder...
23 november 2016

Subsidieregeling praktijkleren bij de Horeca Academie

Subsidieregeling De subsidieregeling is een tegemoetkoming voor de kosten die een werkgever maakt voor de begeleiding van een leerling....
Lees verder...
Vorige 1 2

Werken in de keuken

  • Op maat opleidingsadvies
  • Leermeester online
  • Kook Clinic
  • Patisserie Clinic
  • Keuken Assistent (KAS 1)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Topklas – Gespecialiseerd kok
  • Leidinggevende keuken
  • Branchediploma Patisserie
  • HACCP online
  • Allergenen online

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Leermeester online
  • Training en proeverij gedistilleerd
  • Barista training
  • SVH Wijn 2 (basis)
  • SVH Wijn 3 (gevorderden)
  • SVH Wijn 4 Vinoloog
  • Sociale Hygiëne online
  • Horeca Ondernemer Manager

English please

  • Barista training (English)
  • Professional Culinary Course
  • Professional Chef level 2 ( English)
  • Professional Chef level 3( English)

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Leermeester online
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Kitchenboost

Contact

Horeca Academie locatie Den Haag

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

KvK-nummer : 52324494
BTW-Nummer : NL855.25.8469.B.01

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

Zusterbedrijven 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Klachtenregeling

Horeca Academie heeft het NRTO keurmerk

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de horeca

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions