Koken met collega’s

Bij ons kan je koken met je collega’s. Of gewoon met een groep vrienden, voor feesten, verjaardagen of bedrijfsuitjes.

De Horeca Academie organiseert graag kookworkshops. Willen jullie voor één avond zelf de chef zijn? Wij leren je in een handomdraai een drie-of meer gangen menu op tafel zetten. Van voorgerecht tot en met dessert. Met z’n allen, gezellig bij elkaar. Je stelt zelf samen wat jullie willen maken, wat willen jullie leren, waar jullie trek in hebben. Een van onze docenten van onze koksopleiding leert jullie koken als een professional uiteraard mogen jullie het zelfgemaakte diner gezellig samen opeten, met een passende wijn.

 

Neem contact met ons op en wij stellen een gepaste offerte op.

 

 

Direct inschrijven
Op aanvraag
Op aanvraag
horeca-academie-houten

De Workshop

Bij de Horeca Academie kan je komen eten, maar  wat is er nou leuker dan alleen uit eten? Juist, zelf de handen uit de mouwen steken om samen een prachtig diner of verschillende heerlijke borrelhapjes te bereiden. Wil je weten hoe het is om met een groep in een professionele keuken te koken alsof het een echt restaurant is? Of wil je het heel rustug aan doen? Heb je een speciaal thema? Wil je vlees, vis, vegetarisch of alleen maar desserts?

Alles mag. We bespreken het van te voren en bezorgen je een onvergetelijke dag of avond. Wij hebben een professionele keuken en chef-koks die naast koken, heel erg veel ervaring hebben in lesgeven. Jullie zullen dus ook  echt wel wat opsteken.

De Locatie

Wij hebben een kookstudio waar iedereen  z’n eigen werkplek krijgt. Omdat de Horeca Academie een school is, hebben wij  professionele apparatuur en leer je hoe het er in een restaurantkeuken aan toe gaat. De Horeca Academie zit op een goed bereikbare plek met genoeg parkeergelegenheid en een directe aansluiting op tram of trein. Afhankelijk van de grootte van de groep hebben wij verschillende ruimtes waar jullie uiteindelijk het zelfgemaakte eten zullen nuttigen. Uiteraard met een bijpassende wijn.

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten