• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Bekijk alle trainingen
    • Kook CursussenMeerdaags en intensief
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Informatie over Kook Clinics
      • Clinic Kerstmenu koken
      • Clinic Chocolade & Karamel
      • Clinic Japanse Keuken
      • Clinic Wildpluk
      • Bekijk alle Clinics
    • Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
      • Informatie over Skills a la Carte
      • Brood
      • Plant based, zero waste
      • Plating
      • Bekijk alle Skills
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Vacature: Medewerker Backoffice
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Cursussenmeerdaags en intensief
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

Het laatste nieuws
uit de horeca

Home > Nieuws > Pagina 13

22 juli 2022

Minder restaurant avonden bij de Horeca Academie Den Haag

De restaurant avonden van aankomend schooljaar zijn bekend! Wij hebben wel  iets in de planning moeten aanpassen wat betreft...
Lees verder...
7 juli 2022

‘Modulair onderwijs sluit aan bij passie en talent van mensen.

Bestaande mbo-opleidingen opknippen in modules, specifiek de opleidingen Voedingsassistent en Kok. Met die opdracht van het ministerie van OCW...
Lees verder...
5 juli 2022

Volg een gratis proefles in juli!

Wij laten je graag zien hoe een lesdag eruit ziet bij de Horeca Academie. Het is daarom mogelijk om...
Lees verder...
9 juni 2022

Topdeals via STAP subsidie

Op 1 juli gaat de nieuwe termijn van het STAP budget in. Om hiervoor in aanmerking te komen dien...
Lees verder...
31 mei 2022

Welkom nieuwe collega Omar!

We hebben goed nieuws! De Horeca Academie heeft een nieuwe aanwinst voor het docententeam erbij. De vacature voor docent...
Lees verder...
Vorige 1 … 11 12 13 14 15 … 48 Volgende

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Informatie over Skills a la Carte
  • Bekijk alle Skills

Kook Clinics

  • Informatie over Kook Clinics
  • Bekijk alle Clinics

Kook Cursussen

  • Informatie over Cursussen
  • Cursus Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56
KvK 52324494

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions