• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Bekijk alle trainingen
    • Kook CursussenMeerdaags en intensief
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Informatie over Kook Clinics
      • Bekijk alle Clinics
    • Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
      • Informatie over Skills a la Carte
      • Bekijk alle Skills
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Cursussenmeerdaags en intensief
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

Het laatste nieuws
uit de horeca

Home > Nieuws > Pagina 23

4 maart 2021

Wij mogen weer proeflessers toelaten!

Sinds vandaag is het bij de Horeca Academie weer mogelijk om een proefles te komen doen bij de koksopleidingen....
Lees verder...
16 februari 2021

Spring School is helaas vol!

De cursus Professioneel Koken die op 6 april van start gaat zit helemaal vol. Was je net te laat...
Lees verder...
10 februari 2021

Spring School bijna vol!

Wij hebben ze al. Lente kriebels. Nu wij de planning van onze Spring School cursus Professioneel koken helemaal rond...
Lees verder...
4 februari 2021

Nieuwe data van leermeester online gepland

Wil jij thuis jouw leermeester diploma halen? Volg de online cursus Leermeester online in slechts 3 thuis zoom sessie....
Lees verder...
4 februari 2021

Proefles van 11 februari helaas vol! 4 maart hebben wij nog plek

Je mag bij ons een gratis online proefles doen. Wij laten je graag zien hoe een lesdag eruit zien...
Lees verder...
Vorige 1 … 21 22 23 24 25 … 48 Volgende

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Informatie over Skills a la Carte
  • Bekijk alle Skills

Kook Clinics

  • Informatie over Kook Clinics
  • Bekijk alle Clinics

Kook Cursussen

  • Informatie over Cursussen
  • Cursus Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56
KvK 52324494

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions