Waarom een specialisatie opleiding Patisserie?

Het is een absolute meerwaarde voor een restaurant om een kok in dienst te hebben die zich in patisserie heeft gespecialiseerd. Dit geeft een restaurant net dat extra toefje expertise. Denk aan huisgemaakte bonbons en taarten en altijd eigen brood vooraf. Met de eenjarige specialisatie opleiding Patisserie van de Horeca Academie kan een kok in één jaar voldoende kennis opdoen om een restaurant op een hoger niveau te brengen. Als bedrijf kun je nu jouw favoriete medewerkers nomineren voor een studiebeurs Patisserie.

We love patisserie! Onze specialisatie opleiding Patisserie bestaat nu 2 jaar. Dat willen wij graag vieren op een wel heel bijzondere manier. Wij geven één studiebeurs weg voor de opleiding Patisserie voor volgend schooljaar. Als je de studiebeurs wint, mag je in september gratis aan deze specialisatie opleiding deelnemen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!

Wie mag er deelnemen aan deze winactie?

Je kunt als werkgever of leidinggevende in de horeca deelnemen aan deze winactie om één van jouw werknemers in het zonnetje te zetten en deze studiebeurs voor hem/haar te winnen. Lees op de actiepagina verder wat je moet doen om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs!