Win! Studiebeurs Patisserie

We love patisserie! Onze specialisatie opleiding Patisserie bestaat nu 2 jaar. Dat willen wij graag vieren op een wel heel bijzondere manier. Wij geven één studiebeurs weg voor de opleiding Patisserie voor volgend schooljaar. Als je de studiebeurs wint, mag je in september gratis aan deze specialisatie opleiding deelnemen.

Direct inschrijven

Waarom een specialisatie opleiding Patisserie?

Het is een meerwaarde voor een restaurant om een kok in dienst te hebben die zich in patisserie heeft gespecialiseerd. Dit geeft een restaurant net dat extra toefje expertise. Denk aan huisgemaakte bonbons en taarten en altijd eigen brood vooraf. Met de eenjarige specialisatie opleiding Patisserie van de Horeca Academie kan een kok  in één jaar voldoende kennis opdoen om een restaurant op een hoger niveau te brengen.

Wie mag er deelnemen aan deze winactie?

Ben jij een professionele kok en heb jij je altijd al willen specialiseren in patisserie? Dit is jouw kans om een gratis opleiding patisserie te winnen. Je kunt ook als werkgever of leidinggevende in de horeca deelnemen aan deze winactie om één van jouw werknemers in het zonnetje te zetten en deze studiebeurs voor hem/haar te winnen.

Omdat dit een specialisatie opleiding op niveau is, zijn er wel een aantal voorwaarden aan deze winactie verbonden. Lees snel verder welke dit zijn. 

Wat zijn de voorwaarden? 

Helaas komt niet iedereen zomaar in aanmerking voor deze opleiding. Omdat dit een specialisatie is, moet een deelnemer minimaal een diploma Zelfstandig Werkend Kok niveau 3 hebben.

Voldoe(t) jij (jouw werknemer) aan de voorwaarden? Wat moet je doen?

Laat ons zien door middel van film, fotoserie, instastory, geluidsfragment, essay, gedicht, lied (kortom alles mag), waarom jij of waarom jouw werknemer de ideale student is om de opleiding Patisserie te winnen.

Post dit vóór 1 augustus 2019 op Instagram met de hashtag: #horecaacademiestudiebeurspatisserie en de tag: @horecaacademie of mail het naar info@horecaacademie.nl o.v.v. I love Patisserie.

Let op: Met het oog op de zomer (bikini & zwembroekseizoen) jureren wij niet door ingezonden gerechten proeven, maar kijken wij naar de meest creatieve inzending. Vermeld bij jouw inzending duidelijk dat jij hebt begrepen dat jij een diploma Zelfstandig Werkend Kok op zak hebt, want anders kom je niet in aanmerking om de studiebeurs te winnen.

Wat is verder nog handig om te weten?

De sluitingsdatum van deze winactie is op 1 augustus 2019. Op 6 augustus 2019 vertellen we wie er heeft gewonnen. Houd onze Instagram story dus goed in de gaten! Vragen mag je altijd stellen door ons te bellen of mailen naar info@horecaacademie.nl.

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten