Functie-omschrijving

Als kok werk je met verse producten en hoogwaardige keukenapparatuur. Je bereidt gerechten volgens receptuur en planning, draagt bij aan een goede voorbereiding en uitvoering van de service, zorgt voor een georganiseerde werkplek en waarborgt kwaliteit en hygiëne (HACCP).

Aantal uren

Fulltime per week

Ervaring gewenst

Ja, 0 jaar

Engelstalig probleem

Nee

Functie-eisen

Je hebt een koksopleiding en/of ervaring, werkt nauwkeurig en georganiseerd, ook onder druk. Je bent leergierig, servicegericht, een teamspeler en houdt van een gezellige maar professionele werksfeer met focus op kwaliteit.

Over Swijnenburg

Op Swijnenburg-locaties vinden jaarlijks 500+ zakelijke en privé-evenementen plaats. Deze zomer opent Union House in het iconische Tivoli-complex: dé plek waar gastronomie, gastvrijheid en cultuur samenkomen. Met restaurant, tuin en wijnbar is er plek voor 350 gasten, 5 dagen per week.

Bedrijfsgegevens

Drostestraat 12
3958 BK Amerongen
Utrecht Nederland
https://swijnenburg.com en https://www.unionhouse.nl / https://www.unionhouse.nl/carrieres/zelfstandig-werkend-kok/

Gegevens contactpersoon

De heer Bakkenes (Frank)
frank@swijnenburg.com
06 81 18 36 41