• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Entree Kok Branche
      • Entree Kok BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Brancheopleiding Kok
      • Next Gen Chef
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Kook Clinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Leermeester online
      • HACCP online
    • Cursussen
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • English please
      • Professional Chef Junior
      • Professional Chef Intermediate
      • Professional Chef Advanced
      • Professional Chef Expert
      • Professional Culinary Course
    • Werken in de bediening
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Sociale Hygiëne online
    • Voor bedrijven
      • Horeca Skills training
      • Boost training op maat
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Barista training
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Studenten
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • English please
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

Horeca Academie
Blogs

Home > Blogs > Pagina 3

28 november 2018

Blog 4: Komkommertijd voor..

De drukte van de feestdagen komt steeds dichterbij. Maar! Ben jij al bezig met de komkommertijd na Sint, Kerst...
Lees verder...
7 november 2018

Blog 3: BTW laag gaat omhoog.

De kogel is door de kerk. Wat voorheen 6% btw was (in de horeca bekend als BTW laag), wordt...
Lees verder...
23 oktober 2018

Blog 2: Horeca is een droombaan

President Kennedy had ooit een mooie droom: "We will land a man on the moon and return him safely...
Lees verder...
11 oktober 2018

Blog 1: Dé perfecte vacature voor de perfecte werknemer

We are looking for YOU! Origineel? Nee, niet echt, maar 75% kans dat jij hem ook hebt gebruikt toen...
Lees verder...
Vorige 1 2 3

Werken in de keuken

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Next Gen Chef
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Kook Clinic

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Boost training op maat
  • Professioneel Leidinggeven
  • Leermeester online
  • Sociale Hygiëne online

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Horeca Skills training
  • Boost training op maat
  • Leermeester online
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Barista training

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions