• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Bekijk alle trainingen
    • Kook CursussenMeerdaags en intensief
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Informatie over Kook Clinics
      • Bekijk alle Clinics
    • Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
      • Informatie over Skills a la Carte
      • Bekijk alle Skills
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Cursussenmeerdaags en intensief
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

Horeca Academie
Blogs

Home > Blogs > Pagina 3

28 november 2018

Blog 4: Komkommertijd voor..

De drukte van de feestdagen komt steeds dichterbij. Maar! Ben jij al bezig met de komkommertijd na Sint, Kerst...
Lees verder...
7 november 2018

Blog 3: BTW laag gaat omhoog.

De kogel is door de kerk. Wat voorheen 6% btw was (in de horeca bekend als BTW laag), wordt...
Lees verder...
23 oktober 2018

Blog 2: Horeca is een droombaan

President Kennedy had ooit een mooie droom: "We will land a man on the moon and return him safely...
Lees verder...
11 oktober 2018

Blog 1: Dé perfecte vacature voor de perfecte werknemer

We are looking for YOU! Origineel? Nee, niet echt, maar 75% kans dat jij hem ook hebt gebruikt toen...
Lees verder...
Vorige 1 2 3

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Informatie over Skills a la Carte
  • Bekijk alle Skills

Kook Clinics

  • Informatie over Kook Clinics
  • Bekijk alle Clinics

Kook Cursussen

  • Informatie over Cursussen
  • Cursus Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions