• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Entree Kok Branche
      • Entree Kok BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Brancheopleiding Kok
      • Next Gen Chef
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Kook Clinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Leermeester online
      • HACCP online
    • Cursussen
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • English please
      • Professional Chef Junior
      • Professional Chef Intermediate
      • Professional Chef Advanced
      • Professional Chef Expert
      • Professional Culinary Course
    • Werken in de bediening
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Sociale Hygiëne online
    • Voor bedrijven
      • Horeca Skills training
      • Boost training op maat
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Barista training
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Studenten
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • English please
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

Direct opleidingsadvies

Opleidingsadvies Horeca Academie

  • First of all, we give you credits for answering the questions in Dutch. That was probably not so easy. Thank you for hanging in there. Here is our advice. You can start with the education to become a professional chef! Learn more about this course on the following page: Professional Chef
  • First of all, we give you credits for answering the questions in Dutch. That was probably not so easy. Thank you for hanging in there. Here is our advice. At the moment we offer the following (service) training in English: - Barista training You can find more information on the page: Barista training
  • Wanneer jij graag in de bediening wilt gaan werken, kun je bij de Horeca Academie de volgende trainingen volgen om je te specialiseren of bij te spijkeren: Bij de Horeca Academie bieden wij de volgende opties: Sociale Hygiene online Barista training SVH Wijn 2 SVH Wijn 3 SVH Wijn 4 (vinoloog) Ben je op zoek naar een training voor jouw hele team of een incompany 'op maat', neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je.
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2 of voor het SVH diploma Keuken Assistent (KAS). Omdat jij geen diploma hebt gehaald in Nederland, maar wel de taal spreekt, moet jij een intake toets doen voor taal en rekenen. De resultaten van deze toets gaan dan naar een toelatingscommissie. Als beide resultaten voldoende zijn, mag jij met de opleiding starten. Omdat jij aangeeft dat jij al werkt in de horeca, hoef jij geen praktijktest te doen. Wanneer je een voldoende haalt voor taal maar onvoldoende haalt voor rekenen, dan mag jij via een positieve verklaring van jouw werkgever starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Let op: Wanneer je een onvoldoende haalt voor taal, laten wij jou toch een praktijktest doen. Om te kijken hoe jij in de les meekomt. De docent geeft dan advies over welke opleiding je het beste kunt gaan volgen. Stel dat je niet goed mee komt met de les vanwege jouw Nederlandse taal, dan kan je ook kiezen om de opleiding Professional Chef te volgen (in het Engels). Of om eerst een taalcursus ergens anders te volgen en later opnieuw bij ons terug te komen. Als je wel goed mee komt in de les, dan mag je starten met de opleiding Keuken Assistent (SVH KAS). Deze volg je in combinatie met extra taallessen. Hier staat een half jaar voor. Je kunt hierna doorstromen naar de mbo opleiding Basiskok niveau 2.
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2 of voor het SVH diploma Keuken Assistent (KAS). Omdat jij geen diploma hebt gehaald in Nederland, maar wel de taal spreekt, moet jij een intake toets doen voor taal en rekenen. De resultaten van deze toets gaan dan naar een toelatingscommissie. Als beide resultaten voldoende zijn, mag jij met de opleiding starten. Omdat jij aangeeft dat jij niet in de horeca werkt, moet je een praktijktest doen. De docent geeft dan advies over welke opleiding je het beste kunt gaan volgen. Stel dat je niet goed mee komt met de les vanwege jouw Nederlandse taal, dan kan je ook kiezen om de opleiding Professional Chef te volgen (in het Engels). Of om eerst een taalcursus ergens anders te volgen en later opnieuw bij ons terug te komen. Als je wel goed mee komt in de les, dan mag je starten met de opleiding Keuken Assistent (SVH KAS). Deze volg je in combinatie met extra taallessen. Hier staat een half jaar voor. Je kunt hierna doorstromen naar de mbo opleiding Basiskok niveau 2.
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2 of voor het SVH diploma Keuken Assistent (KAS). Omdat jij geen diploma hebt gehaald, moet jij een intake toets doen voor taal en rekenen. De resultaten van deze toets gaan dan naar een toelatingscommissie. Als beide resultaten voldoende zijn, mag jij met de opleiding starten. Wanneer je de toets niet voldoende is gehaald op het onderdeel rekenen, maar als jij wel in de horeca werkt, dan wordt er gevraagd om een intentieverklaring van jouw werkgever. Als jij niet in de horeca werkt, moet je een praktijktest doen. De docent geeft dan advies over welke opleiding je het beste kunt gaan volgen. Als je wel goed mee komt in de les, dan mag je starten met de opleiding Keuken Assistent (SVH KAS). Deze volg je in combinatie met extra taal en/of lessen. Hier staat een half jaar voor. Je kunt hierna doorstromen naar de mbo opleiding Basiskok niveau 2.
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Zelfs als je een mbo opleiding hebt afgerond begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Basiskok niveau 2. Zelfs als je HBO of universiteit hebt afgerond begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Omdat jij nog niet werkzaam bent in de horeca, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op: sbb Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op: sbb Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op: sbb Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij mag direct starten met de opleiding Basiskok niveau 2. Ook als je misschien al jaren in de horeca werkt, begin je bij de koksopleiding altijd bij Basiskok niveau 2. Na een jaar kun je doorstromen naar de opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Let op: Ga even bij het bedrijf waar je werkt na of dit al een erkend leerbedrijf is. Je kunt dit checken op: sbb Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Zelfstandig Werkend Kok niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling kok, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Als jij jouw mbo diploma Basiskok niveau 2 niet bij de Horeca Academie hebt behaald, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunles. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Jij komt in aanmerking voor de mbo opleiding Leidinggevende keuken niveau 3. Wanneer je een leerbedrijf hebt waar je aan de slag mag als leerling, mag je direct instromen met de opleiding. Je hoeft geen intake toets te doen. Als jij jouw mbo diploma Zelfstandig Werkend Kok niet bij de Horeca Academie hebt behaald, adviseren wij je eerst een praktijktest te doen, om te kijken of je wellicht bij de start van je opleiding gebruik moet maken van onze (gratis) extra steunlessen. Deze volg je tijdens je opleiding op een andere dag. Bekijk hier meer informatie en plan direct een proefles in!
  • Wanneer jij het diploma Leidinggevende keuken niveau 4 op zak hebt, kun je bij de Horeca Academie de volgende trainingen volgen om je verder te specialiseren of bij te spijkeren: Bij de Horeca Academie bieden wij de volgende opties: Patisserie (specialisatie) Leermeester in de horeca Professioneel Leidinggeven Barista training SVH Wijn 2 SVH Wijn 3 SVH Wijn 4 (vinoloog) Ben je op zoek naar een training voor jouw hele team of een incompany 'op maat', neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je.
  • Wanneer jij het diploma Horeca Ondernemer Manager niveau 4 op zak hebt, kun je bij de Horeca Academie de volgende trainingen volgen om je verder te specialiseren of bij te spijkeren: Bij de Horeca Academie bieden wij de volgende opties: Patisserie (specialisatie) Leermeester in de horeca Professioneel Leidinggeven Barista training SVH Wijn 2 SVH Wijn 3 SVH Wijn 4 (vinoloog) Ben je op zoek naar een training voor jouw hele team of een incompany 'op maat', neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak met je.

Werken in de keuken

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Next Gen Chef
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Kook Clinic

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Boost training op maat
  • Professioneel Leidinggeven
  • Leermeester online
  • Sociale Hygiëne online

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Horeca Skills training
  • Boost training op maat
  • Leermeester online
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Barista training

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions