Als 6 jarige wist ik het zeker. Ik wil kok worden! Mijn keuze was daarom simpel. Eerst de consumptieve techniek op het Bospark in Alphen aan den Rijn om vervolgens de koksopleiding te gaan volgen aan de hotelschool in Amsterdam.

Beginnend met mijn stage bij Restaurant Alfreds te Alphen aan den Rijn, als leerling bij Restaurant La Cloche en In den Doofpot te Leiden, waar ik ben doorgegroeid tot sous-chef. Daarna naar Restaurant Kaagjesland te Reeuwijk als chef-kok en weer terug bij mijn roots in Alphen aan den Rijn als chef-kok bij Restaurant Chique! In 2014 de stap genomen om voor mij zelf te beginnen als Freelance Chef-kok & interim Chef. Daarnaast geef ik workshops en masterclasses in mijn eigen kookstudio Onder de Pannen te Alphen aan den Rijn. En nu helemaal klaar voor mijn nieuwe uitdaging! Docent en mentor op de Horeca Academie, jaren ervaring en enthousiasme overbrengen aan de nieuwe delegatie koks.  Ik ben gek op wildpluk, biologisch en lokale producten. Mijn kookstijl is te kenmerken als creatief, modern, eigen ontwikkelde smaakversterkers en technieken met authentieke smaken.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten