Ik ben Sanne Mehagnoul en sinds 2015 werkzaam bij de Horeca Academie. Binnen deze organisatie coördineer ik o.a. de Leermeestertrainingen. Mensen die deze training volgen worden Leermeester binnen de horeca. Hierdoor komen  restaurants in aanmerking voor officiële erkenning en kunnen zij zo leerlingen aannemen en begeleiden. Het is belangrijk voor de toekomst dat we goede Leermeesters blijven opleiden, zodat de kwaliteit van mensen in de horeca gewaarborgd blijft.

Wat betreft mijn werkzaamheden op het kantoor kun je denken aan maken van  kalenders, het regelen van trainers, contacten onderhouden met locaties, financiële administratie, inschrijvingen verwerken en mensen omboeken. Dit zijn allemaal taken waar ik me mee bezig houd. Lekker veelzijdig dus, iedere dag is anders hier op het kantoor! Voordat ik hier kwam werken, werkte ik zelf een aantal jaren in verschillende restaurants. Vanaf mijn 14e had ik al verschillende bijbaantjes in de horeca en later heb ik dit een aantal jaren fulltime gedaan. Door mijn grote affiniteit met Horeca zit ik daardoor erg op mijn plek hier. Het is fijn dat ik door mijn eigen ervaring ook in staat bent om mensen aan de andere kant van de lijn te begrijpen.

De Horeca Academie is in mijn ogen in plek waar iedereen zich thuis voelt, zowel de werknemers als de leerlingen die hier rondlopen. Respect voor elkaar en elkaars kwaliteiten benutten staan hier hoog in het vaandel. Een uitstekende basis voor een fijne (werk) plek dus!

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten