Mijn naam is Michael Molema en ik ben werkzaam sinds 2019 als Proces Optimalisatie medewerker

Bij de Horeca Academie is het hoofddoel om de klantbeleving te verbeteren en de backoffice te professionaliseren. Ik ben als proces optimalisatie medewerker bezig met het optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen en projecten.  De projecten kunnen uiteenlopen en zijn van zowel tactische als strategische aard. Hoe gaat het op het moment, wat gaat er goed en wat dient er verbetert te worden? Dit met het oog op de groei die de Horeca Academie doormaakt. Hoe verbeteren we de productiviteit, hoe halen we onze jaarlijkse doelstellingen, hoe ziet ons werkproces eruit en hoe verbeteren we onze kwaliteit?

 Ik ben al meer dan 20 jaar actief in de horeca. Begonnen met kopjes koffie schenken in een sportkantine, maar al snel de koffie ingeruild voor bier en wijn in muziek- en eetcafés is de stad. Naast het serveren heb ik ook nog een aantal jaar in de keuken gestaan in een tapas restaurant. 
Het was dan ook geen toeval, toen ik na heftige rugklachten besloot om het iets rustiger aan te doen, dat ik uiteindelijk het lijntje met de horeca wilde bewaren! 
 
De Horeca Academie is een snel groeiend bedrijf waar mensen werken met een voorliefde voor horeca en dat merk je! Ik vind het vooral erg prettig dat ondanks de snelle groei, er altijd tijd wordt gemaakt voor de leerling of deelnemer. Deze blijft altijd centraal staan en dat is denk ik ook de kracht van de Horeca Academie. 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten