13 juni 2019 | Nieuws

Voor jongeren die net hun middelbare school hebben afgerond, is de horeca een ideale werkplek. Het is hard werken, maar heel erg gezellig en lekker verdienen. De horeca staat te springen om frisse nieuwe medewerkers, maar wil wel dat zij al iets van het vak weten voordat ze starten.

Online cursus ‘Starten in de horeca’
Knowledge Monk biedt geslaagden – en trouwens ook leerlingen die gezakt zijn –  tijdelijk gratis toegang tot de cursus ‘Starten in de horeca’. Een interactieve cursus waarmee de deelnemer in een paar uur wordt klaargestoomd voor de horeca. Zo helpt Knowledge Monk de horeca aan goede mensen en goede mensen aan zeker start van een leuke bijbaan. Dus ook horecabedrijven die hun starters nét even dat extra beetje kennis willen bijbrengen mogen van deze cadeau actie gebruik te maken.

Hoe werkt het?
Deze online cursus leert de deelnemer in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden bij. De volgende onderwerpen komen tijdens deze online cursus aan bod:  horecaterminologie, werkwijze horeca, beroepshouding, basistechnieken en veiligheid. Het is mogelijk om de online cursussen van Knowledge Monk te volgen op  telefoon, tablet of computer.

Kennis en vaardigheden voor de horeca
Aan het einde van deze e-learning heeft de deelnemer goede basiskennis van de horeca opgedaan. Als een deelnemer al ervaring in de horeca heeft, dan kan hij/zij direct met een oefentoets beginnen om te testen of hij/zij over voldoende kennis of vaardigheden beschikt.

Actiecode
De actie voor deze gratis e-learning is geldig tot en met 20 juni 2019. Voer de kortingscode ‘Geslaagd!’ in voor een geslaagde start in de horeca.