26 juni 2019 | Nieuws

Maandelijks heeft de website van de Horeca Academie gemiddeld 12.000 bezoekers.

Enerzijds zijn dit potentiële studenten die op zoek zijn naar een opleiding. Vaak zijn deze studenten nog op zoek naar een leerbedrijf. Bij het volgen van een BBL opleiding aan de Horeca Academie mag je direct starten met jouw BBL opleiding, zodra je een leerbedrijf hebt gevonden.

Anderzijds zijn het horecabedrijven die een geschikte opleiding of training zoeken voor hun medewerkers. Door de jaren heen weten steeds meer horecabedrijven de Horeca Academie óók nog voor een andere reden te vinden.  Namelijk als zij op zoek zijn naar een geschikte medewerker of bijvoorbeeld een (leerling)kok. Horeca bedrijven hebben goede ervaringen met de Horeca Academie studenten. De vraag om vacatures bij (potentiële) studenten onder de aandacht te brengen, stijgt dan ook met de dag.

De Horeca Academie heeft besloten deze twee doelgroepen samen te laten komen door het ontwikkelen van een eigen vacaturesite. 
Dus, die gemotiveerde horecamedewerker/ student op zoek naar een uitdaging én de horeca ondernemer die een nieuwe gemotiveerde horecamedewerker wil werven, ontmoeten elkaar voortaan op de vacaturesite van de Horeca Academie. Vacatures mogen gratis geplaats worden en  blijven 3 maanden zichtbaar op de pagina en medewerkers/ studenten kunnen hun cv ook gratis plaatsen als ze op zoek zijn naar een leerbedrijf of werkplek.

Een win-win situatie toch? En als je dan toch je vacature of cv hebt geplaatst, dan kun je gelijk het uitgebreide training-/ opleidingsaanbod bekijken. Bekijk de pagina!