19 mei 2021 | Nieuws

Onze Kook Clinic wordt steeds populairder. Wij hebben daarom ons rooster van onze Kook Clinic uitgebreid naar de zomer én we hebben besloten om de Kook Clinic ook aan te bieden in Amsterdam.

Voor wie is onze Kook Clinic?
Als je niet zomaar een kook workshop wilt volgen, maar echt wilt leren koken als een professional, volg je de Kookclinic. Vanwege andere verplichtingen is het volgen van een koksopleiding te intensief voor je, maar je wilt wel het vak leren van ervaren docenten die zelf uit de praktijk komen. Bij iedere lesdag staan de basistechnieken centraal zodat je aan het einde de fijne kneepjes kent van de snijtechnieken en meerdere bereidingstechnieken kunt uitvoeren.

Een kleine greep uit de lesthema’s:

Verschillende kook- & bereidingstechnieken.
Ontwikkelen van productkennis.
Planning en Mise én place.
Moderne kooktechnieken
Moleculair koken
Wildpluk en bereiding
BBQ (Big Green Egg)
Vis (fileren) en schaal-en schelpdieren.
Desserts en friandises.

Voor de volledige lesplanning van de Kook Clinic, bekijk je onze brochure. Hierin staan de lesdagen van Den Haag en Amsterdam (vanaf september 2021) tot en met augustus 2022. Voor meer informatie en om je direct in te schrijven voor de Kook Clinic, ga je naar de pagina: —> Kook Clinic

Data en inschrijven
Wij bieden de Horeca Academie Kook Clinic lessen aan in Den Haag en vanaf september ook in Amsterdam! Het is altijd mogelijk om direct te starten met de Kookclinic. Bijna iedere zaterdag staat er een thema op de planning. Een thema wat je niet aanspreekt? Dan sla je een thema over. Wel is het van belang dat je de reeks van 10 lessen binnen een jaar afrondt. Na inschrijving nemen we contact met je op en kan je aangeven bij welke trainingsdagen/thema’s je wilt aansluiten.