2 januari 2020 | Nieuws

Dit jaar starten wij met goed nieuws voor onze Professional Chefs en voor onze leidinggevenden in de horeca. Er komt in 2020 namelijk een vervolg op de opleiding Professional Chef (level 2). Exactly, 2020 is the year of Professional Chef level 3. Read everything you need to know about this course on the webpage Professional Chef level 3.

Ook komt er een vervolg op de training Professioneel leidinggeven. Namelijk de training Professioneel Leidinggeven Plus. De basiskennis op het gebied van leidinggeven is bij de deelnemers van deze verdiepingstraining al bekend, maar er zijn altijd struikelblokken of situaties die lastig blijven. In deze training kijken de deelnemers samen met de trainer naar persoonlijke valkuilen en krijgen ze praktische tips om zichzelf verder te ontwikkelen.

Naast deze vervolg opleidingen en trainingen, kunnen wij ook al verklappen dat er plannen zijn met uitbreiding van de Horeca Academie op nieuwe locaties in Nederland. Ook gaan wij in de zomer een aantal turbo opleidingen starten. Hierover volgt later meer.

Een mooie start van 2020 dus, blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.