12 oktober 2018 | Nieuws

Als gastheer of gastvrouw bij Southwood ben je elk weekend vrij en de meeste avonden om 18:30 uiterlijk klaar. Je werk is zeer afwisselend en de sfeer in het team is uitermate plezierig.

‘Ik voel mij thuis bij Southwood. Het is een hecht en gezellig team en er wordt naar mij als werknemer goed geluisterd, dat vind ik belangrijk. Ik krijg hier veel vrijheid en heb het hier uitstekend naar mijn zin.’ Anna, leidinggevende gastvrouw, 1,5 jaar in dienst.

Wij hechten veel waarde aan jouw zelfontwikkeling en investeren daarom ook graag in jou, door je passende training -en/ opleidingsmogelijkheden te bieden. Dit alles naast een marktconform salaris, die trouwens inclusief gezonde personeelsmaaltijd is. Southwood is alleen door de weeks geopend. Bij Southwood ben je dus elk weekend vrij en de meeste avonden om 18:30 uiterlijk klaar.

Bij Southwood zijn we bezig met gezonde voeding en we hebben onze eigen visie daar op. Daarnaast zijn we steeds meer bezig met duurzaamheid. Het meeste is huisgemaakt. Ook vind je altijd vega en vegan gerechten op de kaart, maar hierover kunnen we je uiteraard meer vertellen tijdens een gesprek. Uiteraard staan wij altijd open voor nieuwe ideeën om onze menukaart te verbeteren. Wij stellen initiatief op prijs en verwachten daarom ook veel eigen inbreng. Vrijheid in je functie bieden wij door je bepaalde verantwoordelijk te geven. Zelfstandigheid van jouw kant is daarom erg belangrijk.

Wij vinden het leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt ons restaurant en de functie jou aan? Stuur ons dan een mail en vergeet je cv niet toe te voegen. Wij leren je graag beter kennen, tot snel!  (aantal uren circa 24)

Contactgegevens:
www.brasseriesouthwood.nl info@brasseriesouthwood.nl 06-33303481